Lycklig!

Älskade gladskiten våran! 
 
Igår somnade jag senast 21. Sååå skönt. Melissa sov desto sämre så fick ge nappen vid 23. Sedan sov hon till 02 då hon fick komma och sova i vår säng. Sedan sov hon till halv sex då hon fick morgonflaskan och somnade om till 08. Skönt hon somnade om, för ibland gör hon allt morgon den tiden. Då jag jobbar gör det ingenting, då får jag ju mysa. Hon kanske känner på sig när jag är ledig. höhö :)
 
 
Så nu känner jag mig ganska utvilad ändå. :) Underbart! Ledig idag, och jag ska bara njuta. Jag måste bara få skriva att jag älskar mitt liv. Förut drömde vi om framtiden och vad den skulle innebära. Nu lever vi mitt i drömmen. Hur underbart är inte det? <3 Melissa kryphasar (hennes egen stil) omkring här nedanför mig på golvet och jag sitter och tittar och förundras över hur fin vår lilla tjej är. Världens goaste. Åh vad jag älskar dig mitt hjärta. 
 
Vår lilla familj. <3 Anna som fotat denna. Nu är det ju dags snart igen tycker jag att fota i studion vänner? :)
 
Och inte bara att jag älskar mitt nya liv som förälder... Jag har ju dessutom fått en fast tjänst. Det flyter på bra nu minsann! Det är ju nästan så jag får blunda och nypa mig i armen ibland. Nu kröp Melissa fram till mig. Bäst att sluta och mysa!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Vilka underbart fina bilder!! <3

Svar: tack vännen <3
Sara

Postat av: mamma

Fina bilder på go ungen mormors.

2013-03-18 @ 16:23:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback