En fredagskvälls funderingar

Nu har jag börjat komma till rätta på nya jobbet och det känns ganska bra. Ingen grupp är som Djupvikens, men det kan man nästan inte förvänta sig heller... 
 
Jobbar en halv helg i helgen, vilket innebär att jag jobbar till fyra imorgon också... Och ledig söndag. Och så jobbar jag hela nästa vecka varav tre (!!) kvällar. (Märks att jag inte lagt schemat själv). Men det går bra det också. Då hinner jag förhoppningsvis träffa lite vänner under dagarna. :)
 
Sedan har vi börjat ta tag i detta med bröllopet på riktigt nu... Har fyllt i papper som ska skickas också... Och på tisdag bokar vi resan till Grekland. Sedan får vi börja ta tag i att planera festligheterna som ska ske då vi kommit hem från Grekland. Mycket kul att se framemot! :)
 
 
 Har idag även beställt två klänningar. De var så billiga och jag kunde inte bestämma mig vilken jag ville ha, så det blev båda. Kan ju ha en under vigseln och en i Grekland. Eller en tredje på festen sedan... Haha. Det blir inget super buller och bång, utan vigseln blir liten, precis så som vi vill ha det. Vi gifter oss ju trots allt för vår egen skull, för vår kärleks skull. Sedan vill vi ju gärna att vänner och släkt ska få dela vår största dag med oss. Därför vi kommer ha någon slags fest då vi är hemma igen. Men det blir inget stort ståhej... Men ni som kommer bli bjudna kommer få all info sedan i inbjudningskortet. ;) Vi ska bara vela lite fram och tillbaka först. ;) 
 
 
Och ikväll innan Melissa somnade så åt (drack) hon för första gången en full portion med välling. Hoppas hon sover kanonbra nu inatt. :) 

Blandade skurar idag (eller som vanligt nu för tiden). Nu ska jag krypa till kojs för jag sov så dåligt natten till idag. Godnatt på er mina vänner! <3

Kommentarer
Postat av: Erika

Vad spännande med bröllopsplanering!! :) då får vi börja lura på en möhippa snart då, hihi ;) kramar!

Svar: hihi jaa! :) Fast jag vill inte ha nåt pinsamt ifall ni promt ska hålla en möhippa för mig ;) Vill isf att det bara ska vara något kul att se framemot och inte ha ångest. haha :)
Sara

2013-03-16 @ 06:22:33
Postat av: Emma

Nu hänger jag inte med? Grekland!? När gifter ni er? Och Melissa tar ni med henne eller?😊 haha mkt frågor men trodde ni skulle gifta er i arnemark och åka på bröllops resa nästa pr istället?😉

Svar: Ja det var tänkt så men iochmed Sunes bortgång så vill vi ha det så här istället. Ja Melissa får följa med och även våra familjer. :)
Sara

Postat av: anna

Undra vad du har hittat för klänningar :) Godnatt (för ikväll)!

Svar: hihi. Ja det blev mer "vanliga" klänningar. :) Vill ha det lite "enklare" då bröllopet blev så här istället :) Du kan få en tjuvkik sen ;)
Sara

2013-03-16 @ 22:08:19
Postat av: Erika

Jadå du kan vara lugn, jag tror jag förstår lite hur du vill ha det :) så vi skippar det här med räddningsaktion för renar i Norrland eller aerobicpass med okända människor, jag lovar! Haha :)

Svar: haha va bra Erika. Du känner mig. :) Då är jag lugn ;) Tänkte ev komma till Umeå snart någon helg själv utan barn. ;) Vet inte när jag är mogen för det och när det passar med jobbet (och med er) Men tänkte förvarna. haha :)
Sara

2013-03-16 @ 23:14:17
Postat av: Ida

Åh så mysigt med bröllop i Grekland :)

Svar: ja fast själva vigseln kommer vara här hemma. Men direkt efteråt typ åker vi till Grekland så vi kommer ha lite bröllopsmys där också samma dag :)
Sara

2013-03-17 @ 15:17:03
URL: http://bojjeskojje.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback