Drömmer mig bort

Åh vad jag fick värsta längtan efter våren och sommaren. Råkade kolla tillbaka i tiden här på bloggen och hittade en bild från en middag ute på altanen i slutet av maj ifjol. Tänk när vi har vår nya altan. ÅÅÅÅ, vill ha nu! Äta middag ute och njuta i min hängstol som vi ska ha där ute... Mmm... Drömmer.... Vår och försommaren känns väldigt långt borta nu då det är så ovanligt kallt i mars. Idag har vi ju sol iaf! Vi gick en liten prommis men det drog så kallt mot kinderna så vi vände om. Men lillvännen somnade förstås. Snart ska jag och jobba min första kväll av tre denna vecka. (Men ev ska en snäll kollega byta med mig på torsdag, men det återstår att se). Det är ganska skönt så länge jag (som idag) börjar kvart i fyra. Då hinner jag ju vara nästan hela dagen med Melissa. Och vi hinner träffa vänner också. Men annars gillar jag inte att jobba kväll. 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Det kommer att bli så fint då ni blir klar med altan och gräsmatta.Tänk dig lillan springa omkring och rycka och slita i dina blommor vill säkert hjälpa till och säga (kan själv).Lik sin mor.

2013-03-18 @ 16:31:05
Postat av: anna

Det ska verkligen bli SÅ härligt med vår, bara vägar utan grus, värme, blommor... men det är påväg :D
Förstår du inte gillar jobba kväll, skulle inte jag heller viljat. Men det är ju skönt du alltid vet iförv'g när det är iaf :)

Svar: ja verkligen :) Ja kväll är det värsta. Fördelen är ju om jag jobbar från fyra att jag får massa timmar med Melissa :) Men annars är det bara j obbigt. ja, underbart. Tänk när vi kan fota sipporna! kanske melissa springer omkring och försöker käka dom ;)
Sara

2013-03-18 @ 20:43:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback