Snart är jag en Alakangas!

Oj vilken start på min ledighet! Igår fick jag jättemycket gjort och även idag. Eller jag har hunnit träffa så många som jag annars måste boka in långt i förväg för att få träffa. Igår var det mammaträff, Frida var här en stund, och Emma kom på kvällen! Idag har jag SHOPPAT med Malin K. Mest på kubusoutletten!. Herregud  så billigt! Jag har aldrig handlat så mycket för så lite. Om jag kommer ihåg rätt blev det detta för under 500 lappen: Till mig: Baslinne, stickad tröja, 2 t-shirt, 1 jeansleggings och ett par vita jeans leggings. Och en kofta! Henrik fick sig en kortärmad skjorta och Melissa fick sig en body och en mössa (som råkade vara så stor att jag (!!) kan ha den! :P Det tycker jag var bra gjort! Sedan köpte jag lite annat smått och gott. Lite linnen till H, ett halsband till och en god body butter till mig!
 
Nu ligger H och sover med Melissa. Han var så trött ikväll. Han har byggt och fixat så mycket både inför bröllopsfesten och här hemma och även hjälpt en kompis. Så då kröp dem ihop tätt tillsammans. Gullisarna mina! Nu är det tänkt jag ska packa och fixa inför resan. Har lagt fram mina kläder och Melissas. Jag har ju problem att ta med för mycket. H har samma problem. Han är nog snäppet värre än mig till och med på den biten. Jag vill ju ta med alla mina fina klänningar till exempel... Suck. Nåja, jag har slängt fram det jag vill ha med och så får jag gå igenom imorgon. Ska lägga fram till H också så han slipper stressa imorgon.
 
Spännande spännande. Nu är det nära. Jag förstår att många pratar om hur vi valt att göra och det är kanske inte alla som förstår vårt val. En del kanske inte ens ser det som ett "riktigt" bröllop, men det är så här VI vill göra, efter omständigheterna som vi varit med om. Och vi gifter oss för VÅR kärleks skull, inte för andras skull. Sedan kommer bröllopsfesten att bli bröllopslik ändå! :) Kommer inte att avslöja hur, det får ni se när ni kommer, ni som kommer att komma! :) Det kommer att märkas att det är en bröllopsfest och ingen vanlig fest! Åh så kul det kommer bli, med allting! :) 
 
Med risk för att detta blir bildlöst så kommer några bilder från minneskortet jag håller på att tömma (så jag kan fota och filma resan och bröllopet MASSOR).
 
En bild då hon GILLADE att bada. haha :)
 
 Och en busbild som är någon månad gammal!

           Och så den här på hela familjen Alkangas (snart) ;)
 
(Och så en parantes. Dags att byta lösenord snart. Hojta till på något sätt ni som vill ha det)
 
 
Lev och må! 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Ja nu gifter ni er.Fina bilder åter igen ska bli roligt att få åka med till Grekland med alla som kunde komma kläder är lätt att packa för mycket .Henke är så duktig på att bygga Per sa när vi åkte hem Han är duktig pojken.

2013-06-14 @ 07:26:13
Postat av: Erika

Jag tycker ni gör helt rätt i att gifta er på det sätt som ni önskar er. Ingen har rätt att lägga sig i era beslut kring det. Man gifter sig bara en gång och då får man göra exakt som man själv vill! :) Jag tycker det ska bli jättekul att få komma på er bröllopsfest! :D

Svar: <3
Sara

2013-06-14 @ 18:03:46
Postat av: Anonym

Ingen annan har något med erat val att göra. Är erat bröllop och ingen annans. Jag är då jätteglad för er skull att ni hittat varandra och jag hoppas ni har en jättefin bröllopsresa med era nära och kära!
Sen är jag glad för att få komma på er bröllopsfest, det är fan inte alla som får gå på såna fina fester! :) kram till er

Svar: <3
Sara

2013-06-15 @ 12:07:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback