Så kan det gå!

Åh nej mamma!!!! Inte nu igen!
 
Fast hon varken har fötterna eller armarna framme, så nog kan hon vända sig ändå! Eller vända är väl milt sagt... Hon rullar, helaaa tiden. :) Overallen är från då jag var liten. :)
 
Åh vad jag älskar våren! Man kan väl inte säga att det är vår än... Men tulpanerna får en att känna av våren lite tidigare... Nu önskar jag bara att huset städa sig av sig självt... Vi har inte riktigt tid då vi mest myser hela helgen... Och när vi gör saker så gör vi annat. haha (Jag har börjat scrapa lite bröllopskort, det som kan göras utan att man har datum och sånt färdigt) :)  Alltså seriöst... Huset... Det ser rent ut sagt förjävligt ut! Men vad gör det? Egentligen... Det är väl bättre att mysa tillsammans medan det går. :) Det är ju nämligen min sista helg innan jag börjar jobba igen. Och imorgon blir det slalom! Såååå kul! :D Jag och grabbarna (som vanligt) ;) haha Fast jag var lite dålig på att fråga i god tid, så den ena jobbade och den andra hade andra planer. Ja så kan det gå när inte haspen är på! Men lika kul blir det ju ändå! Förstås! 

Update: Det bästa hände just. Vännerna ringde och hörde om vi inte skulle ha spelkväll å beställa hämtmat och äta här ikväll. Perfekt ju! På tio min hade vi städat undan det värsta! :D Sedan får det finnas lite damm å så, men bara att det är undan röjt gör att jag mår mycket bättre. Mår egentligen ganska dåligt av att det är stökigt. Men nu känns det okej igen! Och jag älskar verkligen att umgås så här alla vännerna tillsammans med respektive. Och det gör ju inte saken värre att alla tjejerna står varandra nära, och alla killarna står varandra nära. Win, win liksom! 

Kommentarer
Postat av: farmor

Hon är söt som en karamell! Och Sara vad gör det med lite damm,ha det skönt ikväll.



Svar: :)
Sara

2013-02-02 @ 16:42:14
Postat av: anna

Åh, jag håller med dig. Tänke verkligen på det efter nyår. Tycker vi är riktigt lyckligt lottade som har det så trevligt tillsammans alla med respektive. Och som du säger, att vi tjejer, och killarna, står varann så nära. Jag är verkligen glad och tacksam över det. Hoppas ni hade det lika skönt som vi idag. Någon grad varmare hade dock vi kunnat ha, men perfekt kan man ju aldrig få det så :) Förhoppningsvis kan vi hänga med och svischa ner för backarna nästa gång. KRAM!

Svar: Ja verkligen! <3 Ja, det var superskönt. Nypistade backar och inte så farligt kallt ändå :) Runt åtta på toppen var det (lite kallare nere). Hoppas jag med! Och så måste vi fixa vår pulka så vi kan följa med Melissa också snart bakom skotern. :)
Sara

2013-02-03 @ 16:20:02
Postat av: mamma

lite skit i hörnen har ingen dött av.Tack för kvalitets tiden men jag tycker att ni kom för fort för att hämta hem lilla Melissa.Bilstolar har jag inga tips på.

2013-02-05 @ 07:02:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback