Påsken 2013

Kolla vilken dundersöt bild Henke tog :) Hon är ju bara för söt då hon suger på underläppen :)

Fast jag jobbat fre-sön så har jag haft en fantastisk ledighet emellanåt. Fantastiskt väder och massa mys med familjen! Men innan lördag så hann vi med massa utemys (även inne förstås också).
 
Lör-Sön var jag helt själv hemma för första gången. Henke åkte upp till Keräs med Melissa tillsammans med faster Molpe. Tyckte det var lika bra då jag ändå jobbade så himla mycket just det dygnet. Men inte var det utan att fälla några tårar (för mig då alltså) då jag pussade Melissa hejdå på lördagsmorgonen. <3 Och konstigt att komma hem till ett tomt hus. Men jag tror det är jättenyttigt för allas skull att få vara ifrån och längta efter varandra. Och som en stock sov jag hela natten! Jätteskönt!
 
Jag försökte ta tillvara på tiden och göra "egentid". Men det kändes ändå skumt. Konstigt. Underligt.Gick en kort promenad. Badade badkar. Njöt av en glass i soffan. Tände ljus. Och bara mös. Och lade mig tidigt.
  
Sedan idag så har vi varit i Kåbban och åkt med Sofie (Även Davut fast han hade så besvärligt i en arm/axel så han satt/låg i solen och njöt :) När det blev för lång kö (som det blir vid påsken) så åkte vi till vår stuga (där Melissa var) och så satt vi ute och njöt och tjattrade. :)
 
Nåja. Massinlägg på bilder idag blir det. Bilder beskriver ju mer än ord. Älskar dagar som dessa då vi verkligen tar tillvara på tiden, vädret och varandra. <3
 
2 år tog det för oss att komma iväg tillsammans till Kåbban! :)
 
 
 
 
Och nej vi hade henne inte i solen för er som skulle fundera. :) Hon var skuggad jämt förutom på vissa bilder då vi fotade bara! :)

Summa av kardemumman så har jag haft det helt underbart! (Förstås)
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Jätte fina bilder på er allihopa.Du är en bra fotograf.

Svar: tack mamma :)
Sara

2013-04-01 @ 19:35:51
Postat av: Karin

Åååh så härligt! Underbara bilder!! :)

Svar: Ja det har varit helt underbart! :) Tack så mycket finis!
Sara

Postat av: anna

Så härliga bilder! Sen tycker jag ni fått sååå fint med de nya vardagsrumsmöblerna. Kommer bli perfekt med nya soffan sen (även om jag inte sett den ;)

Svar: tack vännen! Ja jag hoppas det kommer bli pricken över i:t med den :)
Sara

2013-04-03 @ 10:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback