Effektiv ledig dag!

 
Vilken dag vi haft idag! :D (bilderna är i brist på annat och från instagram och inte från idag. ;)

Det var inte igår som vi fick sovmorgon till nästan nio. :D  Herrregud. Hon åt välling som vanligt halv sju och sedan somnade hon om efter 20 min och sov till nio. Oj så skönt! Tänk om hon kunde få för sig att göra så alla dagar jag är ledig. ;) (För när jag jobbar ser jag gärna att hon vaknar tidigt) Dessutom hände deta tpå en dag då jag råkar vara helt ledig. Hur underbart är inte det?
 
Sedan har jag och Melissa hunnit vara på mammaträff. (Sååå kul att träffa alla igen). Sedan hem och storstäda lite i toan och i köket. Planen var att vi skulle storstäda hela huset idag men det blev inte. :) Men bra på väg är vi. Och Henke har varit på tippen...
 
Sedan fick vi besök av Wilmer och hans mamma och då blev Henke sugen på att grilla parisare ute så vi bjöd även Malin på käk. :)
 
Efter det kom vi på att vi skulle på stan och köpa en till låda att förvara Melissas grejer i (i vardagsrummet) + soldskyddsfaktor  till Grekland (till oss, jag vet att man inte ska ha ha det till barn under ett) och innan vi körde iväg dit stå satte jag två bulldegar på jäsning. Så när vi kom hem bakade jag och så fick vi spontanbesök av en arbetskompis till Henke. (med sambo och barn). Mycket trevligt! Sedan dammsög Henke här uppe och jag skurade. Och så har jag dammtorkat lite.  Snacka om effektiv dag! Är mycket nöjd! Nu funderar jag om jag skulle ta och pyssla lite bröllopskort kanske... Eller om jag ska slappa... Får se vilken sida som vinner! ;) 

Kommentarer
Postat av: mamma

Du har hunnit mycket på din lediga dag.Vad bra att lillan sov så länge.

2013-04-12 @ 09:03:03
Postat av: emma

nu är det dåligt med uppdatering häår:( vill ju läsa hur de går för er! och framförallt nu då vi inte kunde ses i veckan=(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback