Hos mormor & morfar

Måste ju ge er en liten uppdatering hur det gick när jag skulle få sova en hel natt... ;) Haha, jag vaknade förstås ändå när Melissa vaknade, men jag tror ändå det blev lite djupare sömn än annars. ;)

Nu är vi i Nystrand och myser med mormor och morfar. Vi ska sova här och åker hem imorgon efter lite seriemys hos Emma & Amanda. :)
Hittade denna bilden på mammas dator från då vi var i stugan nu sist... Haha, sååå skön! Missnöjd och med mössan på sniskan. haha :)

By the way så går ju tiden sjuuukt snabbt! Oktober redan!!!

Kommentarer
Postat av: Karin

Haha så underbart skön bild!!
Jag fick betala 170kr + porto 72kr = 242kr för brevpapprena ;) Helt klart värt det, fick så himla mycket!! Massor helt oöppnat! Jag köpte ju ett nytt set på bokhandel för 99 kr så då tyckte jag det här var mycket roligare ;)

Svar: tror jag har köpt från samma kvinna, för mumin å lejonkungen hade hon inte kvar bland annat ;) Men vet inte riktigt vad jag beställde, men lite olika :) Så får väl en suprise när det kommer :) Ja, det är ju mycket roligare att köpa så här så man får många olika sorter å billigare blir det ju också! :) Har du fått mitt brev? :)
Sara


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback