Vemodigt

 
 
Bilden är inte från idag... ;) Finns ingen snö nu! Fiffigt det här med att man kan ta bilder direkt från instagram! (Därifrån denna kommer från)

Oj vad vemodigt detta känns... Har nämligen nyss ringt och meddelat datum då jag ska tillbaka och jobba... :/ Men egentligen ska det ju bli kul att komma ut och jobba lite och speciellt när jag har en fast tjänst som mål i sikte... Och jag är ju faktiskt inte borta jämt och jobbar utan är ju hemma någon gång varje dag som Henrik brukar påminna mig om. Jobbar jag kväll hinner jag vara med Melissa på dagen och jobbar jag dag hinner jag vara med henne på kvällen. :)
 
Sedan ska vi snart börja boka fast Åre. :) (Efter vecka 48 då Anna förhoppningsvis fått sitt skolschema) Så om det finns fler som är sugna så är det inte försent att hojta till! :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Å Gud jag förstår dig.. Har i veckan beslutat för att INTE jobba eller Plugga före 1 september.. Jag känner bara att Nää jag fixar det inte:) jag vill vara hemma typ föralltid;)

Svar: Ja det är ju så... Sedan tycker jag det är nyttigt för både mig och Melissa att det blir hennes pappa som är den som "mestadels" är hemma och tar hand om henne. få massa egentid dom emellan. Men det är ju jobbigt ändå. Men som sagt så är jag ju hemma mycket ändå. Och jag är "bara" vikarie och det har ju en fördel faktiskt... Jag kan tacka nej till jobb ;) Fast jag behöver ju dagarna... Sedan får jag påminna mig att det är ju på ett sätt ingenting jag väljer, hade jag kunnat hade jag varit hemma längre. Men känns som att jag inte får missa denna chans och då Henrik har möjlighet och vill vara pappaledig också så är det bara att ta chansen! Önskar ju mest av allt att jag hade ett fast jobb redan så jag slipper att ens fundera över detta... ;)
Sara

2012-11-19 @ 19:30:40
Postat av: mamma

Jag följer gärna med som barnvakt till lilla hjärtat.

Svar: det har vi räknat med :)
Sara

2012-11-19 @ 20:21:19
Postat av: anna

Hoppas det kommer lite snö snart, lite märkligt att få vårkänslor såhär års ;) kram vännen

2012-11-19 @ 21:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback