Världens finaste pappa

 
Ännu en underbar helg har passerat... Igår hade jag så sjukt trevligt! Vi hade äntligen en spelkväll med våra goa vänner! :D Vi har haft många filmkvällar men aldrig en spelkväll sedan vi blev föräldrar. Så det var sjukt roligt! :)

Och idag är det ju farsdag. Så såklart har vi "firat" pappan i familjen lite. Han fick en liten present och ett fint kort med en hälsning från Melissa. (Jag var hennes ombud) ;) Sedan åkte vi till min farfar (i vanlig ordning), det är typ farsdagstradition i vår släkt! Där var även pappa och Nicklas & Sandra. Min farfar fick ett inramat foto på honom och Melissa. <3 Och så fick min pappa en liten present också. Efter vi varit där åkte vi förbi Henriks pappa och gav honom en liten present också. När vi kom hem hade vi en trött tjej som annars brukar sova några timmar mer än vad det blivit idag. Så får väl hoppas hon sover extra länge inatt innan hon vaknar första gången. ;)
 
Just det ja. Vi har fotat i studion igen, men den här gången var Henrik med också. Så har skickat in lite foton för framkallning ikväll. Tänkte scrapbooka lite julkort eventuellt av dom! Hoppas det blev bra foton, för jag kände inte riktigt jag hade tid att sortera så mycket. Så det blev bara bilder från igår... :)

Så grattis igen världens bästa pappa. Du är den finaste pappan Melissa kunnat få. Det finns ingen som är bättre. <3 Vi älskar dig! Du är vårt allt! <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jeppe bara "får jag inge cred för den där bilden?"
Hehe. Jag får sköta mig bättre med kameran nästa gång med andra ord. Låter som ni hade en bra första farsdag tillsammans :)

Svar: haha Klart han får cred för det! :) Hälsa å säg att cred fick han ju i och med jag lade upp den bilden och inte någon annan ;)
Sara

2012-11-12 @ 16:01:04
Postat av: Erika

Vilken härlig bild! :)

2012-11-12 @ 22:19:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback