Irriterad (så ni kan välja att inte läsa) :P


Nu är väl äntligen våren här för att stanna?

Idag är jag ledig. Oj så skönt det var med sovmorgon. Fast jag vaknade 5 och kände mig pigg (och tydligen H också). Men jag somnade om till nio, fast jag sov oroligt och vaknade flera gånger. H steg upp där vid 5 han! :P När jag steg upp så såg jag att vikteamet hade ringt. Jag tänkte bara "är de seriösa". Hon hade lämnat ett meddelande och jag ringde upp som hon ville. Jodå, de ville jag skulle ha jobbat från imorse, men det hade löst sig nu som tur var. Jag sa som det var att jag hade mobilen på ljudlös för jag tycker minsann det räcker för mig att jobba 53 h denna vecka. Hon menade att jag måste ju förstå att de ringer alla de kan... Jo absolut gör jag det! Men ring för fan inte på min enda sovmorgon! Förmodligen orkar jag ju inte. Hade ju redan tagit på mig en extra dag (igår) och det lät jag inte ens överförtjust för... Det är inte ens mänskligt för en icke gravid att orka jobba så mycket på en vecka utan en endaste sovmorgon. Suck. Nåja, jag vaknade ju ändå inte av det. Men att de ens tänker tanken att jag ska jobba 7 dagar i rad och 60 h på en vecka! DET stör mig! Nä, nu har jag fått avreagera mig lite så nu känns det bättre!

Får se vad jag hittar på denna dag. Är sugen på att ta med mig Anna och kolla om det går att fota vit/blå-sippor idag. Jag får dock bosätta mig på ett ställe, för det är bökigt att ta mig upp och ner från marken. ;) Annars ska jag försöka njuta och inte göra så mycket alls. :) Nu tjorvar facebook så jag kan inte skriva till Anna där så jag ska gå upp till mobilen istället! ;) Då vet ni det ;)

Hejrååå!

Kommentarer
Postat av: mamma

Ja att dem inte har skam i kroppen att ringa ut en gravid som redan jobbat 50 timmar på en vecka.Det är nog jobbit för en vuxen att jobba 40 timmar i veckan.Hoppas att du fick en bra dag i alla fall.

2012-05-11 @ 15:36:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback