Jag känner mig fin idag!

Åh. Min fina kan verkligen hur jag fungerar. Han vet alltid hur han ska göra för att få mig gladare när jag är ledsen. <3 Nu var inte detta idag, men utan igår. Han är världens finaste, jag har inte ord för det. <3 Utan dig vore jag inte hel!

Efter jobbet idag så gjorde jag lite påskfint här ute. :) Hade köpt fjädrar när jag var i Luleå med Frida och Mira men hade som gruvat mig för detta med björkris. Så gick jag ut till slut (idag efter jobbet) och tänkte med hjälp av en sax typ klippa ner några kvistar eller nåt. Men så ser jag att det har ju redan blåst ner en massa på marken. Så det var bara att plocka upp dem! haha Så perfekt!

Nu känner jag mig fin för en gångs skull. Var längesedan jag kände så. Älsklingen var så fin att han köpte mig ett par snyggare mammajeans + en tunika och en tröja. Så nu när vi ska och äta och bowla, så har jag ju faktiskt kunnat "klä upp mig" lite finare. :) Hade typ ingenting som jag känner mig fin i innan det. Måste nog nästan ta kort på mig själv haha. Man får glädjas åt självförtroendet när det är på topp. :P eller nåt!

Annars jobbar jag hela helgen och har det fullt upp. Så ska bli kul att göra nåt kul ändå så inte helgen består av enbart jobb.

Nej nu ska vi strax åka så jag ska checka ut. Hoppas ni alla får en finfin helg! Vad ska ni hitta på för nåt allihopa? :)

Kommentarer
Postat av: mamma

Jag tycker att du är fin jämt.Hoppas att det gick bra att bowla.



2012-03-30 @ 17:54:57
Postat av: Anna-Maria

Jag håller med din mor där! Och ser gärna bilder juuu! :D

2012-04-01 @ 19:25:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback