Efterlängtad och ledig dag

  Jag har vunnit två par mammajeans också på tradera för 3 kr. haha Med frakten blev det 55 kr,helt okej! ;) haha




Ikväll, snart, ska jag åka bort. Göra något jag inte gjort på länge. Nämligen umgås med några jag jobbat med (som jag faktiskt inte känner så bra alls), och eftersom vi inte längre jobbar med varandra så var det länge sedan jag såg två av dessa tre tjejer. Men ikväll ska vi hänga ihop alla fyra. Känns både kul och lite nervöst. haha Det är så skönt när andra tar tag i saker så här. Jag har blivit väldigt dålig på det senaste tiden. Men jag är så slut på kvällarna att jag orkar inte ens tänka tanken på att höra av mig och styra upp nånting. Men nu orkar jag faktiskt inte och det kanske är bra att låta andra fixa med sådant ett tag också. Låta andra träda fram eller nåt haha ;) Jag tycker det är lite tråkigt att jag inte har samma driv och kraft i mig, men jag vill ändå be om ursäkt till ni som kanske funderat. Hoppasjag får tillbaka lite kraft i och med järntabletterna. Vet inte om någon ens reflekterat över detta, då ingen har frågat mig rakt ut, men ändå. I förebyggande syfte. Jag har gått och blivit lite... Vad ska man kalla det? Det är så skönt att bara vara hemma och lägga mig halv åtta, åtta på kvällarna. haha Men för det betyder det inte att jag inte vill umgås, det gör jag gärna. :)

Idag när jag skulle få min efterlängtade sovmorgon så vaknar jag såklart kl 6. haha Det gjorde älsklingen också, och han steg upp då. Men jag tvingade mig att somna om. Vaknade till typ en gång i halvtimman, men halvnio blev den slutgiltiga uppstigningen. ;) Fick veta hur jag jobbar påskveckan och det känns så skönt! Blir ledig hela påskhelgen, förutom måndagen. Men det blir perfekt för då kan vi åka upp och vara i stugan hela helgen (tors-sön). Lovely! 

Idag har jag faktiskt tagit lite tag i vissa saker. Jag hörde om Anna eller kusinMalin ville följa på en promenad förut idag. Malin kunde så jag gick en sväng med henne och Ville. :) Sedan kom alla fotografierna jag framkallat. Så jag har satt in de i album och skrivit lite till. Tvättat har jag också gjort, hade tänkt hinna städa, men det har jag inte hunnit. Får väl se om jag förblir ledig imorgon också, för isf blir det en städdag! Sedan kommer fina mamma hit. <3




Kommentarer
Postat av: Linda Karlsson

Hej Sara. Vilken superfin blogg du har. Den ska bli rolig att följa. =)

Kram /Linda

Postat av: mamma

Hoppas att kvällen blev toppen,kul att umgås med gamla jobbar kompisar.Att vara hemma är bara mysigt det är ett tecken att man trivs hemma.

2012-03-16 @ 06:11:06
Postat av: Malin

Då knackar jag på nästa gång :)

2012-03-17 @ 16:43:26
URL: http://t3ra.blogg.se/
Postat av: Carro

Härligt med vinsten! Japp, det är en 4s :)

2012-03-17 @ 18:46:30
URL: http://lalesfru.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback