Ola


Kollade lite på The Voice igår. Vad hade Ola på sig??!? Inte snyggt iaf!
Hur gick det för Pite-tjejen? Kanske måste kolla upp det ;) Tycker hon gjorde bra ifrån sig iaf!

Kommentarer
Postat av: Erika

Haha, jag håller med! det såg förjävligt ut! Tji fick jag för att jag alltid säger att ola är så stilig! hehe ;)

2012-03-10 @ 15:42:21
Postat av: Karin

Haha ja inte snyggt!! Lite roligt att Erika sågade Carolas klädsel och så nu skriver du om Ola ;) Vad ska Uggla och Petter ta på sig nu då?? ;P

Postat av: emma

tack Sara!

Japp vi e ju rätt lika i vårt sätt att se på saker o ting, som magbilderna, hahaha=)

Jo jag vet ni ska ta reda på könet (om det går) och det e ju verkligen något som man får göra som man vill, själv känner jag bara att det får vänta men inget e ju som du säger rätt eller fel!

På lördag tror jag Nicklas började jobba typ redan 16:30 (till 04.00) så då hade de passat toppen o ses då jag ändå e helt själv;) Kan vi ha lite tjockis snack o säkert en hel del skvaller, e ju nån vecka sen vi sågs!

kramar

2012-03-13 @ 00:42:08
URL: http://ouzzo.blogg.se/
Postat av: emma

haha när jag tänker på fjärilar i magen så tänker jag på att jag är nervös så det blir som fel;) men det coola var ändå buffen på utsidan, den var mäktig framförallt då den var så tydlig=)

Jo men vänta bara, alla säger att man längtar så mkt till man känner sparkarna, men sen efter ett par veckor tänker man mest "kan det lilla livet inte lugna ned sig lite";) Så just nu e de mysigt men tror man kommer tycka de e rätt jobbigt mot slutet, känner ju folk som fått revbensfrakturer så allt för myspys blir de nog inte alla dagar:)fast samtidigt är det ju ett skönt tecken att allt är okej!

2012-03-13 @ 13:27:40
URL: http://ouzzo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback