Spontanitet


Visst ser det gott ut? (Not) :P I Indien är det mycket vanligt att de lägger ut fiskar så här så man får se vad det är man beställer för något. Ganska smart tycker jag! Bilden har ingenting till texten att göra dock ;)

Idag är jag ledig och Izzy sitter i mitt knä och spanar...

Tänkte bara skriva hur mycket jag uppskattar de här små, extra stunderna i livet... Alltså som igår... Malin Å kom förbi på en kvällskopp med varm dryck... En sådan liten sak som att komma förbi en liten stund och dricka en kopp och prata lite. Sådant uppskattar jag. Det var mysigt. Mer spontanitet till folket, tack! :)

Jag tänkte även ge mig ut på en liten spontantripp lite senare. Skriver inte till vem ifall denna läser det innan jag begett mig dit. ;) Tänkte trotsa kylan minsann. (Fast jag tar nog bilen) ;) Så det får bli en snabb spontantripp när jag inte vill lämna bilen utan motorvärmare allt för länge. Fast först ska jag och ta prover bara för att se så att allt är bra. Har nämligen bytt till cederkliniken och vilken skillnad mot för den andra  vårdcentralen jag tillhörde förut. Det känns så proffsigt allting! Och bara det att de ville, direkt då jag bytte till dem, kolla prover på mig bara för att liksom. Jag sa ju att det var längesedan och att det skulle vara skönt, men ändå! Så proffsigt bemötande! (redigerat så här i efterhand) Och när man kom dit! Sedan var ju den jag skulle överraska med ett spontanbesök också där! (Anna). :) Så det blev inte så mycket suprise men dit åkte jag efteråt. :) Fick mig lite fika och en tekopp. By the way så var ditt kaktuste också jättegott, Anna. (Glömde nog säga det). Det var iaf kul med ett spontanbesök för min del. :) Det ska jag försöka göra oftare!

Fast jag lätt blir rastlös utan jobb såhär en dag så ska jag försöka njuta. Jag njöt av min sovmorgon iaf! Ska försöka få ut så mycket som möjligt av den också! (Utan att det för det ska behöva bli stressigt) Men jag kan ju inte göra så mycket åt det för att påverka, så därför ska jag njuta bara! Imorgon ska jag dock på backen och jobba. Det känns nervöst för där har jag inte varit på flera månader!






Kommentarer
Postat av: a

Det var trevligt du kom förbi :) Att bara ses för att umgås är härligt. Går säkert super på jobbet i morgon!

2012-01-10 @ 13:52:51
Postat av: mamma

Hört att det är många som är nöjda med cederkliniken.

Något Sverige ska ta efter ,ibland skulle man vilja veta vad man äter ibland tror jag att man blir lurad.

2012-01-12 @ 06:51:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback