Underbar dejt!

                                

Jag hade en urmysig date med älsklingen i torsdags. <3 Bilden är från i somras dock! :)

Ja, och ingen har väl missat alla hjärtans dag i tisdags. Mitt hjärta var ju borta och jobbade, men jag tycker det har blivit så himla mycket ståhej kring denna dag. Det är väl bra att bli påmind om att göra lite speciella saker, men det ska man sprala ut på hela året tycker jag! :) Just så inte relationer går in och blir "vardag". Visst ibland är det ju så, vardag är också fint. Men jag tycker det är viktigt att piffa till vardagen lite med jämna mellanrum med sådant som den andra i förhållandet kanske inte räknar med. :) Det gjorde vi i torsdags. :) Fast vi båda visste om vad vi skulle göra. :)

I helgen är jag ledig. :) Har längtat hela veckan. Oj så skönt! Vi har inga större planer och det är nästan det skönaste. :) Ikväll åker vi bort på middag och imorgon pratade min mor om att komma på besök. Får se hur det blir helt enkelt!
Söndag blir nog en skotersväng om vädret tillåter. Sägs ju det ska snöa, men man kan ju hoppas det ändras. Ja, nu ser jag ju att en hel del små planer finns ju ändå. :)

Är barnvakt till Mirisen nu! Jag & Henrik hämtade henne på dagis tillsammans. :) Snart kommer nog hennes mor dock. :) Vi har sett Musse Pigg! Dock är det ju Henke som gäller och inte jag. Men han bygger nere i källaren så hon fick nöja sig med mig. Nu sitter hon bredvid mig och ritar av Henke. haha Sötungen! Nu sjunger hon om Henke också. haha!


Kommentarer
Postat av: mamma

är roligt att uppvakta och göra nått tillsammans är jätteviktigt jag håller med dig.Ja söt mira tur att du duger.

2012-02-18 @ 07:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback