Mitten av november



Äntligen sovmorgon och oj så skönt det var. :) (För nej jag jobbar faktiskt inte ALLTID som en del tycks tro) ;)
Har städat "övervåningen" också och det var behövligt. Var fläckar till och med på golven! Sedan har jag varit hos Emelie. :) Var första gången jag såg hennes (och Martins) lägenhet. Den var mysig! Det var alldeles för länge sedan vi sågs sist. :) Nu står maten på spisen och väntar på att karln i huset ska komma hem! Sedan blir det temys med Anna och Freja (som jag aldrig träffat än så det ska bli kul). Hejsvejs!

PS! (ett långt ps). Endast 31 dagar kvar till vi påbörjar avresan mot Indien. :) Så grymt skönt! Och det känns inte sämre av att veta att det finns mycket jobb här hemma. Skönt slippa jobbstressen och ska faktiskt bli skönt att slippa de där sist julstressdagarna som det kan bli innan jul (även om de är bland de mysigaste dagarna på året). Jag får se det positiva! ;)

 Just ja... Måste ju berätta för er hur jag har missberäknat... Jag trodde det var en vecka till första advent igår... Så jag tänkte ju börja julpynta idag... (Jag hade tänkt börja julpynta en vecka innan första advent med tanke på att vi missar två veckor av december... Men jag tänkte förstås inte tända adventsstakarna förrän fredagen innan första advent-som är tradition för mig). Men så fick Henke höra vad jag sa och så sa han "men det är ju två veckor kvar"... Fasiken också! Jag som har längtat till idag... Menmen. Jag kommer ta fram julpynt till helgen istället!

Kommentarer
Postat av: emma

du får berätta hur de var att fira jul på en strand i 30+ sen:)

Postat av: mamma

Man får starta med advent.

2011-11-17 @ 16:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback