Första uppdateringen om Parisresan!

Bjuder väl er först på några bilder i väntan på en ordentlig uppdatering. (Har väl egentligen tid nu men är så jäkla trött, fast ändå inte, men har fortfarande inte tagit igen sömnen jag förlorat sen lördagnatten) Men är inte supertrött nu, snarare övertrött, jag har varit helt speedad på jobbet hela dagen! Men det tackade mina arbetskamrater för, jag fick mycket gjort. haha ;) Sedan är jag less datorn, fast jag inte varit vid den på länge. Så det kan hända det dröjer med en uppdatering... Fast suget kan ju komma tillbaka förstås. ;) Ni får hoppas på det. :) Måste göra det en dag jag har tid att berätta. Det är så mycket intryck och upplevelser jag vill berätta men vill ha tid till att göra det också...

Dessa kommer från Sassas mobil, hon har lagt till ett filter på de flesta bilderna. Alltså direkt i mobilen...


Disneyland! Höll jävlat på att svettas ihjäl... Det såg ut att bli dåligt väder när vi åkte på morgonen men icket, det blev 26 grader och sol (som alla andra dagarna). Det gillade vi, fast vi skulle ju ha tänkt på det och tagit med iaf ett linne att byta om till :P


Pirates delen! Alltså nog var Disney liksom stort och häftigt, även mäktigt på några ställen men jag blev faktiskt grymt besviken. Var inte alls som jag tänkt mig och tyckte inte ens det var särskilt kul även om det var grymt att vara där och även kul! Åkte typ fyra karuseller varav en två gånger. Fanns ju inte ens så många karuseller! Måste dock säga att vi hade grymt tur med köer på ALLT vi var på. Stod inte ens fem minuter i kö till Eiffeltornet! Galet jag vet! :) Vi valde rätt dagar OCH tider på allt vi var på. :)








Nästan det mysigaste vi gjorde :) En av de stunder jag kommer komma ihåg mest! Var så mysigt. Vi satt i en park och drack vin och åt nutella som man doppade sticks i :) Pratade tjejsnack och om livet i sig. Väldigt mysigt!


Hade världens mysigaste fönster på hotellrummet som man kunde sitta i :) (Så som jag alltid velat ha i mitt hus men inte har)


Avslutar med denna bild, efter att vi varit på en omtyckt pub och testat utelivet, där jag hittade 20 euro på toagolvet och köpte en drink för pengarna! (ja det blev ju över också förstås) Puben låg på ett område som måste vara ett av paris finaste och lugnaste område. :) (Kommer inte ihåg vad det heter men räknar med att Sassa kommenterar detta och tillägger det) ;)

Ja nu fick ni ju höra en hel del ändå! Kanske är lättare att uppdatera så här, för om jag ska välja bilder som jag tagit så finns det så sjuuuukt många att jag aldrig orkar ta tag i det!

Vi har i alla fall funnit med allt vi tänkte och lite mer därtill :) Och vi kan absolut båda två tänka oss att åka tillbaka dit någon gång i framtiden! Men då är det en park vi vill besöka (som sassa även här får fylla i), ni vet den där parken där målningen med massa maskrosor och en bro är ifrån?

Nu blir det soffan resten av kvällen tror jag!

Hejs!

Kommentarer
Postat av: anna

Kul att ni hade en bra resa :) Det låter härligt det du berättar! Och skönt att slippa köer, mina tips om sånt efter London kanske hjälpte lite ändå? :)

Och sånt där fönster vill (ska?!) jag också ha i mitt framtida hus ;)

2011-05-23 @ 18:15:28
Postat av: Sara

Anna: Hm, jag vet inte om jag minns vad du sa om det från London, men jag kanske tänkte på det undermedvetet :) (vill inte skylla på mitt dåliga minne men det är ju bara sämst) kommer inte ens på nu vad du sagt om det... illa av mig, jag vet! :P



Vi hade bara planerat eiffeltornet på eftermiddagen första dagen för vi tänkte det kanske är mindre folk då och det var det, och sen inte Disney på helgdag :P sen annars hade vi nog bara himla tur med tider och dag :)

2011-05-23 @ 18:26:35
Postat av: Erika

Vilka fina bilder och vad härligt ni verkar ha haft det! :D

2011-05-23 @ 19:09:47
Postat av: maud

Mycket fina bilder du har tagit,är det fantomen grottan tänk dig pappa sitta där och läsa fantomen.

2011-05-23 @ 19:54:09
Postat av: Karin

Fantastiskt fina bilder, vad härligt ni haft det! :D Stor kram!

Postat av: Carro

Ni verkar ha haft det toppen, fantastiskt roligt! Tycker att bilden i parken verkar vara mysigast, vardagens guldkorn.. ;)

2011-05-23 @ 20:32:30
Postat av: emma

underbara Paris!! jo smidigt åka på tornet på eftermiddagen!!=) Jag håller med besvikelse på disney land! Men visst var Tower of terror grymt rolig??!!=)

2011-05-23 @ 22:56:38
URL: http://ouzzo.blogg.se/
Postat av: sassi

La Marais heter området:)

o Claude Monets hus o trädgård är där bron o de är! :)

Håller med om parkmyset. Åh vill bara tillbaka nu!

2011-05-23 @ 23:41:33
URL: http://sasselina.tumblr.com
Postat av: Malin

Från den 23 maj till den 28 oktober, så ca 22 veckor :) Läste samhälls med inriktning ekonomi på Backa, så jag har en del gratis :) Har redan börjat med första inlämningsuppgiften och har inte ens fått litteraturen än :P

Kände att det var dags att hitta nått annat att göra och jag tycker det är kul med den sortens matte så det var ett "naturligt" val ;)

2011-05-24 @ 21:15:33
URL: http://t3ra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback