En lista


Kolla mamma, liljan blommar! Men förstår inte varför de är så låga?

Du heter:
Sara

Smeknamn: Inget faktiskt. När jag var liten tyckte jag det var jättetråkigt för alla andra hade ju smeknamn... :P Men Karin säger "Sarabanana" och Sassa brukar säga "Saris" annars inget. :)

Låt som när du är ledsen sörjer till:

Beroende av:
Lypsyl skulle jag kunna säga och att alltid ha vatten vid sängen. :P Och av Henrik ;)

Vad tror folk om dig? Ja den frågan skulle jag väl kunna ställa till er? Så lämna en kommentar på den här frågan vettja! :)

Stämmer det? Den svarar jag på sen då ;)

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon!

Hur imponerar man på dig?
Att visa ärlighet för det första. Och att våga säga till mig personligen om någon tycker att jag gör fel (vilket jag vet att jag ofta gör) Jag är inte felfri! :) Och att visa förståelse, att vara äkta helt enkelt.

Brukar du skratta för dig själv?
Ja, det förekommer ibland faktiskt" :P

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
 "Vad trist :( Kanske vid elva typ. Jag ska vara på kalas 17"

Var bor du?
 Djupviken, Piteå!

Trivs du där? Jajjomänsan! Alldeles klockers. Ibland får jag sug att bo i skogen, men då åker jag bara till stugan så ändras det. :)

Hur svarar du i mobilen? Det beror på vem det är. :P "Hej, det är Sara", "Tjena", "Hallå", "tjena snygging", "jaaaaaa?" (om personen ringt många gånger haha), "hej", "televerket, hallå". :P Osv. :P

Vem ringde du senast?
Henkepenkey!

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
 "Okej då vet jag, mamma undrade"

Antal timmar sömn inatt:
Kanske runt 9 faktiskt! Lade mig klockan nio redan igår, var helt slut! Tar på en att jobba nio dagar i rad, har nu tre kvar..

Sov du ensam: Ja det gjorde jag faktiskt.

Brukar du komma i tid:
Alltid! Helst tio minuter innan (minst) avsatt tid, men försov mig faktiskt en dag förra veckan till jobbet. Sååå pinsamt. :P

Hur känner du dig nu:
Mätt. Trött. Lite likgiltig och less.

Vanligaste färg på dina kläder: Väldigt blandat. Har nog inte mer av någon färg (Förutom svart) men blommigt gillar jag!

Vad tycker du om fötter: Fötter är det äckligaste en människa har på kroppen!

Vad saknar du: Vadå vad? Jag saknar specifikt mest människor som inte lever längre. Jag brukar sakna min morbror (och mormor mest), men min morbror hann jag inte riktigt lära känna tycker jag, jag var bara 10 år när han dog. Så jag brukar fundera på hur vår relation hade varit idag om han levt. För han var den snällaste människan jag någonsin känt!

Hade du en bra kväll igår: Nja, jobbade och var såååå trött!

Favoritdryck på morgonen: Juice tror jag.

När brukar du oftast gå och lägga dig:
 22.00-23 typ. (om jag ska jobba)

Är du blyg?
När jag gick på dagis och början av skolåren var jag SJUKT blyg, men idag skulle jag inte säga det! Är väl inte den som går fram och håller tal om jag inte behöver men ja, ni fattar ;)

Sysslar du med någon idrott:
Nej. Har spelat innebandy ganska många år men inte annars. Men jag håller igång ändå (men faktiskt inte så mycket som jag borde kanske) Men för mig har det blivit viktigt att jag måste vilja och känna att jag vill för att jag ska må bra och inte för att jag måste. Och oftast vet jag inte varför så då låter jag bli ändå, och sedan har latheten kommit också ;)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Hm. Kärlek å kärlek. Jag tror man kan känna att "shit, den där killen är verkligen något speciellt", men kär blir du inte bara av att slänga en blick på en person då du inte vet hur den verkligen ÄR. Men lite förälskad kanske man kan bli?

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Kissa! Stående förstås :P

Är du nöjd med ditt liv:
Delvis. Nöjd på många plan men finns alltid något som kan bli bättre. Men jag är verkligen inte missnöjd så nöjd är jag nog ändå ;)

Är du bortskämd:
Nej det tycker jag inte.

Vad gör du i morgon:
 Jobbar till 15 annars ska jag nog njuta av en ledig kväll för annars är det en hel del inplanerat.

Vad är det värsta du vet? Finns ju tusen saker att skriva här. Men onödiga tjaffs som uppstår av onödiga missförstånd. Bråk, krig, svält, ja massa sådana där hemska saker. Annars gillar jag inte falskhet, när någon är elak (även om det inte är mot mig själv så hatar jag att se någon annan vara elak mot någon annan) När någon bara tar emot så att säga - utan att ge. Det ska vara ge och ta! Finns ju hur mycket som helst. Jag önskar också att alla kunde se godhet och välja att se positiva saker istället för att tänka på negativa saker. Alltså om det händer en positiv och en negativ, varför välja att lägga all fokus på den negativa? Vad fan, vi lever bara en gång! Orka vara herr negativitus liksom. :) Småkryp måste jag också tillägga, framförallt spindlar! Usch!

Har du bra vänner och äkta vänskap?
Ja det har jag. Jag har de bästa! <3 Och jag har på senare tid dragit några nya, kloka, bra vänner på lotto! ;) Jag är inte den som skaffar vänner bara sådär, men jag är alltid öppen och kan ta alla till mig, ge en så kallad första chans, men sen är det inte alla som stannar kvar, de bästaste stannar kvar, och de har jag! <3

Vad är det finaste du fått? Oj vilken svår fråga. Det finaste jag fått är såklart kärleken till min karl som jag delar mitt liv med. Och all kärlek jag får av honom. ÄLSKAR DIG <3

En speciell dag du minns: Oj, en... det var inte lätt. Jag tar mig friheten att välja några. När jag & Karin simmade med delfiner i Mexiko, den dagen jag träffade H, den dagen mormor/morbror/morfar dog (tyvärr), dagen jag klarade körkortet och den dagen jag och H förlovade oss. Och dagen vi gick in genom vårt gemensamma hus för första gången som ägare till det!

Du samlar på: Inget. Eller jo, brevpapper faktiskt! Samlade när jag var liten, och har kvar den pärmen och fortsätter stoppa i där när jag köper något nytt brevpapper. (Stoppar i en av varje sort där, har typ 200 olika sorter) ;)

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Henrik oftast, annars mamma eller någon kompis.

När grät du senast:
Hm, jag minns faktist inte. Vet iaf en gång för ett tag sen när jag var så besviken av en händelse så jag grät, men det var ett tag sen!

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Bjuda de närmsta i mitt liv på en solig resa, betala av huslånet (eller nja, inte hela, vill ju ha råd med allt det andra också) :P Åka till några olika länder med Henrik.

Vill du gifta dig: Absolut!

Vill du ha barn: Absolut! Minst två, men max 3. Fast sen kanske jag blir avskräckt efter en, who knows ;)

Speciellt namn du tycker om? Jag har ju alltid sagt att jag ska döpa min framtida dotter efter min älskade och alldeles underbara farmor, Alva. <3 Jag tycker det är ett jättefint namn och jag har sagt det ända sedan jag var liten. Så jag hoppas jag en dag får en dotter som verkar se ut som en liten Alva. Och att Henke vill hon ska heta det också förstås ;) Hon ska iaf heta det i mellannamn minst. ;) Pojknamn däremot, det är svårare. :P Har ganska många fina namn på lager som tjejnamn. ;)

Är du musikalisk? Nej, icket!

Vad dricker du helst när du är törstig: Nypressad (riktig) apelsinjuice, hur gått är inte det?

Bor dina föräldrar tillsammans: Yes box!

Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Jepp!

Biter du på naglarna: Nej, men jag har gjort det vid några tillfällen i livet!

Kommentarer
Postat av: Karin

Åååhh, simma med delfiner!! Det var bland det häftigaste jag gjort, måste göra det igen :D Haha jag är likadan med lypsyl och vatten vid sängen... och så är jag lite beroende av fluortabletter.

Vad roligt att du ringde ikväll, jag hann faktiskt tänka att jag skulle ringa men du hann före ;) Kram!

Postat av: Johanna - Mamma till Ellahjärtat

Nej jag har inte ringt än.. har väl skjutit upp det i... 10 år? De tar aldrig en på allvar. Men nu måste jag ringa. Svårt att ligga däckad när man har en 11 månaders baby : )

2011-07-11 @ 12:38:43
URL: http://johanaj.blogg.se/
Postat av: mamma

Liljor brukar vara långa det är mina också.Men mina vita liljor har dött snyft.

2011-07-15 @ 07:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback