4 januari 2011



Verkar som att alla köper en Tassimo nu... Jag har ju sagt någon månad att jag vill ha en sådan, det vore ju verkligen det ultimata för oss, jag dricker te och choklad, våra gäster kaffe, och många te... Då kan alla få vad dem vill ha. ;) Dessutom har jag börjat gilla kaffe mer å mer för varje gång jag "tvingats" dricka det. Men jag kommer nog aldrig göra kaffe enkom till bara mig ;) Men, jag har ingen Tassimo än men jag hoppas någon gång äga en. Fast å andra sidan, väntar jag nog länge så kommer det väl en ännu bättre uppfinning eller så kostar Tassimon ännu mindre då ;) Så alla ni där ute som vill överraska mig, ge mig en tassimo ;)

Jag har en fråga till er som kanske skulle veta svaret. På jobbet en dag så fick jag tväront i ryggen, ryggslutet. Ungefär som mensvärk (men det var inte det) det riktigt strålade i ryggen och jag fick hålla i mig i diskbänken för att det gjorde så ont. Efter någon minut slutade det. Vad kan det ha varit?

Är riktigt pigg nu! Sömnen gjorde nog susen, kroppen behövde många timmar för att bearbeta bort sjukdomen :) Så jag har orkat vara på bio ikväll med Anna. Vi såg "Svinalängorna". Vi båda hade läst boken så det var en film vi båda ville se. Den var bra men hemsk! Och i filmen fick man se mycket som inte ens fanns med i boken, exempelvis vad som hände med huvudpersonen som vuxen, hur hon levde då osv. Men bra var den!

Vilket hoppigt inlägg men där har ni det. Alltid något åtminstone!


Kommentarer
Postat av: karin

Vilken haftig grej, aldrig hort talas om san dar tassimo :) forr fick jag ibland onda ilningar i ryggen, det liksom hugger till.. vet dock inte vad det var och har ingen aning vad du fick heller :/ mina hugg holl aldrig i sig sa lange som nagon minut. vad bra att du ar piggare nu :) patal om film och bocker maste jag be dig lasa (om du inte redan last) Paulo Coelhos Veronika bestammer sig for att do, finns som film ocksa. Vi sag den nyligen :) las boken och se filmen vetja :) sitter pa jobbet nu som du kanske fattar, darfor inga prickar :D kram!!

Postat av: Carro

Låter som om det kan ha varit någon nerv som tillfälligt kom i kläm. Men jag vet inte.. bara tror.. :) Häftig grej det där, jag hade heller aldrig hört talas om det.

2011-01-05 @ 11:07:27
Postat av: Malin

Jag håller tummanra att jag inte får nått! Dennis blev fotad för ca en månad sen och han har inte heller fått nått. Men jag kommer inte ha samma tur, som vanligt... :p

2011-01-07 @ 12:58:19
URL: http://t3ra.blogg.se/
Postat av: Malin

Det kan vara Ischias. Det är en nerv som går från ryggen och ner i benet. Vart man har ont varierar, jag brukar ha ont från ryggen ner till höften, en del har ända ner till foten. Vissa säger att Ischias är samma som diskbråk, men det är det inte. Det är en nerv som är irriterad/inflamerad, inget farligt om det inte sitter i väldigt länge, då kan det vara läge att gå till doktorn och få medicin :)

Diagnos från den självutvalde, allvetande Doktor Malin ;)

2011-01-07 @ 13:04:20
URL: http://t3ra.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag vill ha en svart kort kofta/cardigan av nåt slag då jag ska ha svarta strumbyxor och en blå klänning

2011-01-07 @ 21:53:42
URL: http://bojjeskojje.blogg.se/
Postat av: Karin

Haha jo jag vet, vi har en massa partyliteljus från Stewens mamma :D Men var tvungen att köpa lite på IKEA också, luktade så gott dom med. Måste ju variera sig lite :D

2011-01-08 @ 20:10:19
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nä inte ens mellan raderana skottar dom, helt sjukt!

2011-01-09 @ 16:40:55
URL: http://johannaastenvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback