Drömmer mig tillbaka till Mexiko!


Karin fick mig att längta till Mexiko idag! Åh vad underbart! Saknar dig vännen! <3






Karin, kommer du ihåg?! :D Och Henke också? Kommer du ihåg ;)

Suck vad jag är less kylan. Känner mig instängd när det är för kallt för att ens kunna gå utanför dörren. Är ju till och med för kallt för att köra och simma (för då måste jag ju lämna bilen ute i kylan utan motorvärmare så länge). Jag är sugen på våren! Härliga dagar i en snödriva med solen som värmer ansiktet med ett gäng häriga människor, härliga fotopromenader med anna, (ja, tänk att min dröm gick i uppfyllelse att hon skulle flytta hit en dag, även om det kanske inte är för alltid) bara känslan av att kunna vara ute utan att frysa häcken av sig... Jag vill testa att springa igen på grisan å se hur knät känns. Vill kunna ha friheten som lite varmare väder innebär helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: Karin

Åååh klart jag minns det där :D så jäkla roligt! Och Mexiko, så underbart!! Vi måste resa igen! Vi borde ta en msn-träff snart och skicka lite bilder mellan varann :D (inte mexiko dock för dom har vi ju alla redan) :D

Postat av: Anonym

Onej jag vågar inte utmana dig. Men jag håller med våren kan komma, nu är så less denna stränga kyla-31 gr kl 06 00 det är alldeles för många grader.

2011-02-17 @ 06:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback