Helgens planer


Bild från Hemavan tror jag bestämt!

Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Var ute och fotade lite vid havet förut och frös som en toka om fingrarna! Tänkte "ja, förhoppningsvis är iaf en bild okej och då är det värt det", men ni hör... Inte en enda duger att visa! Inte ens här i bloggen! Fast det var en vild chansning, det visste jag. Och ljuset var inte det bästa heller...

Annars ska jag försöka hjälpa Henrik att röja lite här nere. Han börjar snart vara klar med datarummet här nere. Han är sååå duktig! Jag blir så imponerad! Måste även städa lite här uppe. Fast det tänkte jag göra efter festen imorgon istället ;) Är inte så stor idé att städa innan kanske.... Och så vill jag det ska vara fint till då vi kommer hem från India!

ÅH vad kul det ska bli med slalom imorgon! Som jag längtat alltså! :D Ser mer framemot det än festen. haha :) Är faktiskt inte särskilt festsugen, men hey, alltid kul att umgås iaf!

Nu röja lite och sen börja med middagen. Vi ska göra kebabtallrik ;) Det är vi bäst på (Eller hur Karin) ? ;) (och just nu när jag skrev Karin så vem ringer om inte självaste Karin) ;)


Kommentarer
Postat av: Karin

Haha coolt det där att jag ringde precis :) och ja ni gör bästa kebabtallriken! :D Kan du inte visa någon bild iallafall så får man se hur mycket snö ni har iaf? ;)

Postat av: mamma

Åk försiktigt i backen.Jag tror att det blir trevligt på festen också.

2011-12-10 @ 09:12:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback