Julmiddag hos mor & far!

Just nu i skrivande stund är vi på väg på julmat hos min mor & far! "Fira" lite jul innan vi åker. :) Ska bli kul och gott! Kommer sakna min fina familj då vi är borta över julen. Så det blir extra kul att åka dit nu av fler än en anledning! :)

Har inte så mycket att säga så det här blir sista inlägget innan vi åker! Har dock gjort ett par tidsinställda inlägg. :)

I brist på annat att skriva så kan jag ju skriva att igår regnade det hela dagen :( I Älvsbyn har det dock kommit typ 40 cm med snö igår!! Galet! Så nu är det iaf inte lika vitt och fint här. :( Hade varit mysigt om träden är snöiga när vi flyger från Kallax på torsdag! ;)

Så kan jag ju beklaga mig lite över att jag igår fick konstigt ont i ryggen. Det kändes som att det ville hugga till hela tiden ordentligt (men aldrig gjorde det) Så jag hoppas att när ni läser detta, att det helt har försvunnit!

Jag hoppas jag slipper att svimma denna gång på Arlanda. Dock är det samma antal timmar sömn vi förmodligen kommer få, så ja, risken finns! Men ska försöka sitta hela tiden i kön så kanske det går bra :) Väldigt hoppigt inlägg men hoppas ni har överseende med det. Det eller inget ;)

Ha det så underbart ni här hemma och hoppas ni får en vit jul var ni än befinner er i landet! Och det viktigaste, en glädjefull jul med mycket skratt och kärlek och närhet. :)

God jul!

Kommentarer
Postat av: Linnea

God jul på er!! Hoppas ni får det superduperbra!! :)Det vet jag iofs att ni kommer få ;) När är det ni kommer hem? Tänkte eftersom jag är kvar i Piteå till 13 jan så kanske vi hinner ses då :)

2011-12-14 @ 16:35:50
Postat av: Karin

Åååhh ha det nu alldeles underbart!! Ska ringa dig imorgon! Vad bra att det kommit snö på byn och hoppas den stannar kvar :D här har det också regnat, ingen snö kvar typ.. :( bara gräs framme... Jobbigt med ryggen, så fick jag en period ibland att det hackar till, inte skönt.. :/ KRAM!

Postat av: mamma

Ät ordenligt på morgonen och drick lite juice innan ni åker.Så kanske du klarar att inte svimma,tack för i går.Och skicka kort och sms.Sitter nu med ett tänt ljus och dricker kaffe njut nu av resan båda två.Kram

2011-12-15 @ 06:42:24
Postat av: Lena

Ha en underbar semester.

2011-12-15 @ 11:00:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback