Påsken 2011


Hoppas ni alla haft en bra och mysig påsk! :) Vi spenderade helgen i undebara Kuri med gott sällskap och mycke bus med barnen. :) (Emma & Emil) Jag och påskkärrinen här på bilden har agerat lektant/lekgubbe! Härliga underbara barn! Det har varit rekord på hur litesnö det är kvar i stugan vid påsk! Brukar ju vara mycket, mycket mer snö! Vi har haft toppenväder och kunnat sitta ute i bara bikini! :) Superhelg! Men tyvärr jobbar jag imorgon så vi var tvungen åka hem idag. Vi har varit duktiga och fixat här hemma. H har bytt om till sommardäck & tvättat bilen! Den blev väldigt skitig efter stugvägen... Lerigt något! Jag har krattat en massa, och rensat i blombänkarna. Tvättat kläder o städat lite här hemma. Nu är H ute och fortsätter kratta och jag ska gå och göra han sällskap nu och sedan ska vi grilla ute :) Mums!

Kommentarer
Postat av: karin

haha vilken härlig bild! :D

Postat av: mamma

Tack för i helgen det har varit så trevligt med ert besök.

2011-04-25 @ 11:42:54
Postat av: anna

Vad duktiga ni varit som grejat så mycket :) Skönt att läsa ni haft en bra helg med påskväder och mycket bus, mys! (och vi såg vart blåkulla finns när vi bilade hem igår så jag vet vart den där filuren är påväg, haha)

2011-04-26 @ 08:47:11
Postat av: emma

nu har jag lagt upp lite bilder, och vad man bara måste se i paris + lite "bra och veta info" på min blogg så kolla de=) Sen e de bara du hör av dig så kan jag berätta de mesta=) kramar

2011-04-29 @ 09:48:36
URL: http://ouzzo.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh ni har bokat redan?!:) vem mer än du? När och hur länge!!:) vi fick en jättebra karta på hotellet:) sevärdheterna e ej så dyra.. Typ 10 euro! Disneyland kostar lite mer runt 65-70euro med ett sk hopperpass, så man kan gå mellan både parkerna! Svårt o säga, du kan säkert leva billigt om du vill.. Beror ju helt o hållet på om ni tänkt äta samtliga måltider på restaurang och sen vad du väljer o äta där! En bra restaurang kostade en vanlig middag inkl dryck ca 30euro per person!

2011-04-30 @ 08:17:41
Postat av: emma

åh vad skönt de låter! Du kommer älska Paris!!!! Vad har ni för planer att hinna med o göra o så då?=) För man måste verkligen nästan "veta" de innan.. de finns så sjukt mycket o göra i Paris att du kan vara där i flera veckor uran problem=) Ett tips till dig som jag kan ge dig är att du inte tar trapporna på eiffeltornet om ni tänkt besöka de!! Tänkte mest då du har problem med dina knän=)

2011-05-01 @ 07:00:11
URL: http://ouzzo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback