När löver faller



Snart kommer Elin och Nicklas hit. :) Vi tänkte se idol ihop och käka karra (hoppas jag) :) Jag har iaf köpt karra. :) Idag jobbade jag in lunchen så jag kom hem lite tidigare. Henke slutade också tidigare så vi drog iväg till Luleå och köpte en domkraft och lite andra grejer (henkegrejer kallar jag dem). Jag kollade och provade jackor på intersport. Men jag är så kluven. Behöver en till jobbet och vill inte lägga massa pengar på en sådan då den slits så mycket. MEN, jag vill ha en varm jacka OCH snygg och det kostar ju! Hittade en för 1900! Gah. Menmen, jag avvaktar till efter jag fyllt år, utifall att någon känner för att köpa mig en. ;)

Sedan har jag plockat undan lite här hemma så det känns inte lika rörigt. Så då kanske jag imorgon orkar plocka undan från gillestugan. (är liiiite på g för målning snart det rummet)

Underbart att veta att jag är ledig alla helger i oktober :D Lovely måste jag säga. Kan hända jag måste ta någon helg i november men då behöver kanske inte Frida det, och hon vill hellre jobba någon helg så då kanske vi byter. Men samtidigt blir det ju ob, och såååå farligt är det ju inte när man väl jobbar helg. Kan ta typ en helg på 6 veckor så klagar jag inte:P Fast då är det väl just den sjätte helgen det händer nåt skojsigt!

Ajja, ska se om jag kan fixa till nåt mer i huset nu innan dem kommer. Puss & hej på er! Förresten, har klippt vår häck idag! (Vi har ju inte ens vetat om det varit våran) haha Vi trodde det var grannens. Henke tycker den ska bort, men jag vill den ska bli stor och tät :) Eller inte megastor, men typ en meter iaf :) Har varit ut med Izzy i koppel idag för första gången och hon var först lugn men när hon började busa med kopplet tog jag in henne :) Hon verkade gilla att vara ute:)


Kommentarer
Postat av: anna

Vad är Karra för något? Hoppas det blev som du ville i alla fall och att ni fick en mysig kväll!



Det är kul att du också uppskattade helgen så mycket :) Kommer skratta åt vår vistelse i gasten bra länge ;) Visst får du länka om du vill. Boken var den där Nalle Puh =) Vi får semestra fler gånger, du och jag lyckas ju alltid med våra äventyr ;) <3 pyss

2010-09-24 @ 21:35:39
Postat av: mamma

Hoppas att kvällen var bra. Jobbade Sandra?

2010-09-25 @ 07:17:41
Postat av: Sara

mamma: vi var inte med bror-nicklas, utan en kompis till henke och hans tjej ;)och nej, sandra jobbade inte :P

2010-09-25 @ 10:39:24
Postat av: Malin

Skönt att du fick på den "rätta" sidan :)

Postat av: anna

haha, ja det borde jag ju fattat :P

2010-09-25 @ 14:19:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback