Effektiv dag


Mira i deras stuga när hon fick träffa ett marsvin för första gången :)


Jag tog ingen bild idag. Hatar att ha systemisen borta, men snart kommer hon hem igen till mig <3 Det har varit sommarvärme idag igen and i like it! Var dessutom ledig idag så har passat på att gjort sådant som jag inte tagit tag i under sommaren som passerat. Var till banken för att ta tag i att börja pensionsspara, måste dock återkomma dit en annan gång, fick en tid... Sedan ringde jag om förnyelse av medicinrecept, det var massa tjorv. Först ringde jag växeln som sa jag skulle ringa medicin, hamnade i telefonkö och väl där så var det ortoped jag skulle ringa (förstås), och där var det 3 timmars väntetid. Nåja, det blev gjort iaf. :) Har även plockat röda vinbär och krusbär och frusit ner. Och det finns mer kvar! Har även legat ute på gräset och läst och löst korsord. Härligt värre =) Och har försökt fixa lite i scraprummet och även druckit te hos Nicklas & Sandra. Snacka om effektiv dag! Jo, får inte glömma jag lagade 2 sorters middagar så vi fick lite matlådor också. :)

Nu är jag lite putt så jag ska faktiskt gå och lägga mig nu. Hänga upp tvätten, borta tänderna och sedan krypa till kojs!

Här ska ni få se en helt misslyckad bild som jag lekte med i photoshop (kan egentligen ingenting om hur man redigerar, bara hur man krymper bilder och enkla saker)


Kommentarer
Postat av: mamma

Mira gillade Marsvinet ser jag:) Ja du din dag gick fort:)

2010-09-08 @ 07:06:16
Postat av: Anonym

Du har verkligen hållt igång :)



Var kommer den där "rutan" i bilden ifrån? Är det något som kommit fram när du redigerat eller vad? Börjar fundera riktigt här alltså ;)

2010-09-08 @ 16:01:06
Postat av: Anonym

det är nog nåt jag råkade göra utan att jag tänkte på det. testade typ "vad är det här" och såg ingen skillnad men det gjorde ett streck kanske ;)

2010-09-08 @ 19:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback