Snabb helg har passerat förbi


Puss på vovven :)



Så har helgen passerat snabbt... :( Fredagskvällen spenderades i Korsträsk hos Emma där vi såg idol och där det bjöds på massa fika och te. :) Vi var tvungna köra hem direkt efteråt för vi skulle upp tidigt lördag och köra till Umeå för att överraska Henkes kompis Jim som fyllt 25 år. Den lördagen var såå kul :) Vi började med att äta lunch i form av smörgåstårta för att sedan bege oss till fortet för lek :) Det var jättekul! Det var väl nästan som boda borg men upplagt på ett annorlunda sätt. För det första var det en bricka man hade som registrerade när man klarat ett rum. Varje rum gav olika mycket poäng beroende på hur svårt det var, och så kunde man springa ut i "foajén" för att kolla poängställningen. ;) Mitt lag förlorade dock, men det var jättekul! Mitt lag bestod av "Henkes brudar" dvs, jag, sara och Henke. ;) Vi kom på efteråt att vi borde ha varit lite mer jämna lag med antal killar. Annars lag hade 3 killar och så hon. ;p Och en del banor behövde ju faktiskt killar. Som när vi skulle klättra över en vägg. Först hjälpte Henke mig upp. Sedan hoppade han själv upp och och så uppför nästa vägg. Väl där kom ju inte jag mig upp och så kom inte Sara sig upp för den första väggen. Så Henke fick hoppa tillbaka och hoppa upp för att dra upp Sara också. haha Det måste ha sett kul ut! :) Jag och Sara som stod och försökte hoppa upp för varsin vägg. Jättekul var det iaf som sagt var. Sedan begav vi oss till ica för att köpa lite snacks och sedan hem till Jim & Sara för att äta lite tårta och spela massa wii, vilket vi gjorde i stort sett hela kvällen. Askul! De hade fyra doser också så alla kunde vara med nästan samtidigt. De bjöd oss på jättegod middag också. Tack för allt Jim & Sara! En toppendag/kväll!

Idag är det alltså söndag och Anna åker hem typ nu. Känns jättetråkigt och lite tomt, fast hon inte ens har bott hos mig. Vi har ju inte varit med varandra överdrivet mycket heller, men ändå känns det jättekonstigt av någon anledning.

Jag har städat typ hela huset (övervåningen iaf) grundligt. Toaletterna tog jag extra noga och det behövdes kan jag säga. Dammtorkat och dammat massa mattor. Medan jag städade så målade Henke nere i gillestugan så nu är det preliminärt klart. (Vi måste ju se hur det ser ut när det torkat) Så snart kan jag börja fixa det mysigt där nere och det passar ju perfekt till jag fyller år. :D Dock måste vi måla i fönstrena (det är två små fönster där) men det är något man kan göra när som helst. Nu ska jag baka mormors berömda cedrokaka och se om jag lyckas den här gången. (Vilket är typ omöjligt för mormor var bara bäst helt enkelt)

Jag glömde kameran i bilen så har inga bilder från gårdagen. Men ska be Sara skicka sina som hon tog iaf så jag har lite som minnen.

Dags att baka och sedan ska jag slappa hela söndagskvällen med älsklingen. Vi ska se film för när jag skrev det förra gången blev det aldrig av. Men nu tusan :) Imorgon ska vi simma också! Första gången, hoppas det går bra. :)

Tycker förresten det är svårt att välje kategori, när jag skriver så här plus har foton, ska jag ha det under "vardagligt" eller ska jag ha det under "fotografier"? Nu väljer jag att ha det under fotografier bara för att jag inte brukar ha det så :P


Kommentarer
Postat av: Ida

Det där med fortet verkar nästan roligare än Boda börg för då triggas tävlingsinstinkten ännu mer när man kan se poängen :)

Postat av: Anonym

Va kul ni har haft det. Ja du mammas cedrokakor minns man gud va jag har tänkt på henne dessa dagar hon var en så god lyssnare.Ja vem ska man nu ha som lyssnare skulle behöva en.

2010-10-10 @ 19:50:06
Postat av: Sara

mamma: du har ju alltid mig :)

2010-10-10 @ 20:10:30
URL: http://saraah.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh min vovve hörde jag ;D



NU ÄNTLIGEN kan jag komma in på bloggen din!



KRam!

2010-10-10 @ 21:13:53
Postat av: Anonym

Nu har jag iaf sett bilderna du pratade om:) Mysig lördag var det. Kramis <3

2010-10-12 @ 16:27:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback