Den där helgen med sjukan!



När ni läser det här ligger jag förhoppningsvis i sängen. (det här med tidsinställningen funkade uppenbarligen inte) men kan ju säga då att det kommer ett imorgon bitti som banne mig ska funka annars kommer jag aldrig mer göra om det) ;) Magsjukan har lagt sig (mår fortfarande illa ibland och fick inte i mig så mycket mat, men jag kräks iaf inte) Helgen har gått fort! Efter alla kräkattacker igår så somnade jag (20.00) och sov ända till nio på morgonen. Jag låg i soffan igårkväll och min andre hälft var så gullig och tog hand om mig och kom med nyponsoppa, blåbärssoppa, allting jag ville ha. Men jag kom på efter ett tag att varje gång jag reste mig upp så vaknade magen också och började vända allt ut och in. Så när jag ville lägga mig i sängen fick Henrik bära mig till sängen. Jag hade ganska hög feber också och låg och frossade ett tag för att sedan vakna av svettet som rann... Ungefär så. Men när jag väl sov så sov jag länge! Fick inte i mig mat förrän vid 16 tiden, då kändes magen hyffsat stabil, men då blev jag ju mätt på en gång, plus illamående. Jag har bara av det senaste dygnet tappat en del i vikt och jag har inte råd att tappa mer nu när jag äntligen kommit upp på en ganska stabil vikt. Jag måste bara tacka Henrik här också för hur underbar han är! Alltså seriöst, vad hade jag gjort om jag blev så sjuk när han jobbade? Hade förmodligen ringt hem honom. ;) haha Nä, men skämt å sido, han har verkligen varit helt underbar så jag tycker att ni andra också förtjänar att få veta det.

Iaf, idag har det inte hänt så mycket. Henke sover nu, jag väntar på att han ska vakna (klockan är 19.00 i skrivande stund), -som sagt så funkade inte tidsinställningen- så ska vi spela ett spel han håller på att lära mig. "League of Legends". Ganska kul, men än har jag inte spelat på "riktigt", bara övat, så det återstår väl att se om han vill fortsätta spela med mig eller om jag är för trög och dålig. :P Sedan ska vi se lite "Vampire diaries", har ni inte sett det så måste ni göra det, grymt bra serie enlig oss! :) Jag har även ganska nyligt tagit mig ett bad, tänkte att alla magsjukebakterier ska försvinna! Imorgon jobbar jag kväll, tack och lov, så jag då ska jag nog vara smittfri också. Måste bara ta reda på hur det funkar med det här när man blir sjuk på semestern, jag har hört att man kan få tillbaka de dagarna. Någon som vet?

Så ikväll blev det ju inte den efterlängtade middagen hos Sandra och Nicklas! :( Men Sandra fick åka ut på att jobba ikväll så hon kunde ändå inte (inte bara jag som åkt på magsjuka), så hon har lovat det blir en annan kväll i veckan. :)

Så god natt säger jag väl nu då med tanken på att klockan är över 22 när du läser det här iaf!


Kommentarer
Postat av: karin

På tal om serier måste du ju se How I met your mother!! Stewen och jag ser det nu, såå jäkla bra! :D Har ni sett filmen Frozen än?? :) Jag har ingen aning om det där med semesterdagarna.. Henky är ju grym, men det visste vi redan :D

Postat av: Anna

Krya på dig och se till bli riktigt frisk nu. Efter 22? Halv nio är klockan nu när jag läser ;P

2010-11-14 @ 20:34:46
Postat av: Ida

Fy, med magsjuka, krya på dig vetja! :)

Jag gillar oxå Vampire diaries, den serien är jättebra faktiskt, trodde inte att jag skulle tycka det när den började :)

2010-11-14 @ 22:14:43
URL: http://bojjeskojje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback