Dag 6 -Min dag




Den började med att jag vaknade flera gånger under natten för att jag var tvungen elda i stugan så det inte skulle bli kallt. Blev pinknödig bara av tanken att det är utedass, gick ut och pinkade, gick in, eldade, somnade om, vaknade, eldade, somnade, vaknade, eldade, osv. Däremellan väckte jag Henke som var tröttare än jag (tydligen) för jag ville ha avlösning :P Klockan sju fick jag det ;) Och efter eldningen klockan sju så behövdes det inte eldas mer. haha Sedan fick han liv i mig efter niotiden och vi busade lite i sängen. haha Vi är ju världens kittligaste båda två så det slutar ju aldrig bra. Sedan åt vi frukost vid halv tio tiden för att sedan börja packa och städa stugan. Poffen kom förbi och sade hej, sedan åkte vi till Kåbban och åkte slalom! (Nicklas och Elin var också med). Superbra väder, sol och runt -6. Perfekt för slalomåkning! Perfekt före så bättre kunde det inte bli. Och oj vad kul det var! Knät börjar kännas mycket stabiliare så jag vågade testa lite efter några tips från Henke och han tyckte det såg bra ut! Jag hade svischat förbi honom en gång och han trodde det var en proffsåkare! haha (Den komplimangen suger jag åt mig)


Tycker det blev bra bilder för att vara från mobilen :)

Sedan körde vi hemåt, for förbi Nystrand, lämnade nycklarna, hämtade gullefarfars skärbräda (eller vår, men han har gjort den finare), och körde till staaan. Väl hemma i stan bar vi in grejerna, åkte och handlade på Coop, hem, städa lite för att sedan ha monopol kväll med Patte & Malin. Vi drack även glögg och åt pepparkakor med tända ljus. Snacka om julkänsla, luktade jul i hela huset! (Jag vet inte vad som hänt med mina principer, brukar ju aldrig dricka glögg innan, men vadå, de andra skulle ju ändå göra det så) ;) MEN, ingen julpynt eller julmusik förrän nästa fredag iaf! Sedan gick vi en sväng hem till M & P också. Sedan tillbaka och fortsätta spela. Jag kom sist & Henke vann, så delad glädje är dubbel glädje liksom. ;) Så jag vann ju nästan också! Och nu sitter jag här, hade tänkt sova för är trött efter min halvvakna natt. Men hade glömt att skriva dagens lista. Så kunde ju inte svika er. ;)

Det var min dag det! Nu väntar sängen för oss båda. Trötta hjältar är vi minsann. På måndag åker H till Aitik och blir borta till fredag minst. Kommer kännas grymt tomt och läskigt för mig som är mörkrädd. Men jag ska försöka mysa och tända eld på kvällarna (men måste köpa brandvarnare imorgon till gillestugan) Vi har här uppe men inte där nere... Kommer ju inte våga sova om jag tänt en brasa annars. Iaf, försöka mysa där nere, läsa lite bok, ha lite tid för mig själv. Och kanske hälsa på lite vänner och bekanta också! Så blir jag inte alltför ensam!

GODNATT!

Kommentarer
Postat av: mamma

fina bilder du har tagit bra kontraster vilken utsikt.

2010-11-21 @ 07:50:26
Postat av: Karin

Haha jomen det är jag klart jag gör! :) Skulle ju kunna skriva en lång lista på alla jag saknar för det är ju allihopa!! Det var bara det att vi pratade med E & T på skype med webcamen och då känner man ju extra att man längtar efter dom :P Sen skrev jag ju "små punkter" och då ville jag få med det bara ! :) (Vilka fina bilder!)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback