Alla helgons helgen

Ja, nu är jag betydligt friskare omän inte helt frisk. Men imorgon blir det jobb igen. :)

Igår åkte vi lite slalom men halva backen var bokad av landslaget vilket var jättedåligt! De åkte inte bara där de skulle åka utan även där vi andra fick åka, de var snövallar överallt och där det inte var det var det isigt, så jag höll på att ramla hela tiden! Jag märker ju att jag inte vågar lika mycket som innan eftersom knät är så pass mycket svagare fortfarande. Längtar till en bra backe, nypistad och härlig, då jäklar :)


Och så ja, de stannade ju som ni ser över HELA backen så man fick ju tvärstanna för att snirkla sig förbi dem!

Vi var också förbi och tände ljus på gravarna. Försökte fånga hur fint det var när det lös överallt. Men de bilderna blev så suddiga (här syns ju bara en liten del av kyrkogården)



Sedan var vi till Emelie och Martin och drack vin och åt kex och ost! :) Vuxenpoäng alltså! Spelade lite spel också och hade det allmänt trevligt. Sedan blev det en liten spontan utgång på Kalles också där vi dansade lite och gjorde min hals lite hes.



När vi kom hem så gjorde vi årets första snöängel tillsammans jag och älsklingen. :D




Henke somnade sedan i soffan så jag låg i storsängen helt bymyself! Var ganska skönt att få paus från snarkningen lite. haha Sedan vaknade jag kl nio när han kröp ner i sängen med mig. :P Så har faktiskt känts som att denna dag varit lång (jag pratar redan om den som om den vore slut) Har storhandlat och fixat massa här hemma. Har dessutom skrivit en lista som ska inköpas på IKEA på lördag. :) Om jag nu får den semester jag sökt den helgen! Har gjort sista titten på mitt önskeschema jag lagt för december och januari. Hoppas det blir ungefär som jag vill ha det iaf. :) Vi ska ha schemaplanering på onsdag, så vi får se efter det. :)


Kommentarer
Postat av: mamma

Ja ni har hunnit mycket och fina bilder från kobban och från kyrkogården och änglarna.

2010-11-07 @ 18:26:46
Postat av: karin

vilken härlig helg :) hoppas du blir helt frisk snart! shit vad de stoppade upp i backen sådär! kul med snöänglar, haha minns du när vi slängde oss i snön utanför elkedjan?? när henke var med, ha ha. jag kom bara att tänka på det apropå snöänglar! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback