Nyklippt gräs

Boken jag läser heter Pappas flicka om jag minns rätt. Den är uppe och jag orkar inte springa och kolla. Jag har nämligen ont i magen. Men jag kan kanske komma ihåg att skriva det någon annan gång. Det finns ju dock många med det namnet, men den har några år på nacken iaf. Magontet, som jag haft så mycket på sistone, vet jag inte vad det beror på. Konstig svenska jag skriver förresten, osammanhängande. Förut har det blivit bättre när jag ätit (det kan ha varit sent på kvällen eller innan jag ätit, men nu hade jag det både innan och nu efter) :( Blev nämligen bjuden på grillat hos Frida. Tacktack :) Trevligt med lite sällskap och bra att få i mig riktig middag. Det är så tråkigt att laga mat till sig själv bara. Fick ju busa och kela med underbara Mira också <3 Önskar jag hade haft kameran, hon var så underbart söt :)

När jag cyklade hem luktade det nyklippt gräs medan de varma vindarna mötte mina kinder. Härligt! Det var en underbar känsla

Förresten, vi tänkte beställa riktigt snart från Beautybay.com, så ni som vill vara med hör av er, vi vill skicka in det snarast möjligt!


Kommentarer
Postat av: Karin

Picasa 3! Jag skulle nog vilja beställa men har inte hunnit kolla än. vilka är ni som ska beställa?? hur länge tar det?

Postat av: Karin

okej, tänkte om det stod på hemsidan eller så. skulle inte emma också vara med?? jag ska försöka hinna kolla ikväll !

2010-05-20 @ 07:38:04
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nyklippt gräs är ju toppen :) Även ljudet när det klippa på långt håll, tycker jag. :P



Låter inte bra med mage, vet hur jobbigt det är! Hur har du ont?

2010-05-20 @ 10:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback