Häftig dröm om Thailand!

Har genomgått den värsta dagen i mitt liv. Jag hoppas jag aldrig någonsin får uppleva det igen! (Eller för Guds skull inte något värre) Jag skulle inte överleva det.

Har iaf just kommit hem. Har inte hunnit något som jag hade tänkt. Fick följa med till Arnis för att byta bil så jag kan ha en när jag jobbar i helgen. Suck. Henkes mamma hade sett en bil åt mig på en lokalsida, jättefin! Men säljaren svarar inte i telefonen... Visst det är fredagkväll, men ändå!

Ajja, jag ska väl äta något och lägga mig i soffan och försöka varva ner efter dagens slit och släng. Henke är borta i Kåbban hela helgen :( Ensam hemma :( Hatar det. Har så svårt att somna när han inte ligger vid min sida...

Imorgon jobbar jag till fyra, sedan ska jag mest troligt till Ä-byn för att träffa Karin. (Och annat folk som kanske eller kanske inte är där) Vet inte så mycket förutom att det blir något iaf. Vill ju träffa henne innan dem åker 10 veckor till Thailand. På tal om Thailand... Jag drömde en kul dröm inatt. Jag, Henke, Katarina, Daniel, Frida och Peter (och någon mer kille tror jag det var) var i Thailand. Vi skulle till Phi Phi bara för Henkes skull och de andra killarna som aldrig varit där och promt ville se det som vi hade sett och tyckt var så underbart. Men de vägrade följa sedan när det väl blev dags. Men vi tjejer åkte ändå. Phi Phi var inte en ö, eller jo, men samtidigt ett berg. Man var tvungen slingra sig in bland klippor och berg i havet, upp och ner. Man fick välja mellan att åka en linbana ovanför vattnet eller i/under. haha Vi visste inte hur vi skulle andas när vi åkte under vattnet (de åkte in hela tiden under havet, men delvis) så vi vågade inte, fast det såg askul ut! Så vi tog den säkra vägen upp i den linbanan ovanför havet. haha Jag ville inte vakna, det var så kul! :p (Fast jag är ashöjdrädd)


Ida, jag och Frida på väg till Phi Phi, mars 2007! :)


Vackert väder var det på väg till Phi Phi med båten. (Som vanligt, var jämt fint väder när vi var där då)


Stranden på PhiPhi :)


Ajja, bäst att försöka fixa något att äta och gå och slappa i soffan. Jag förstår inte riktigt hur man gör det. Slappar alltså. Det är något nytt jag måste försöka lära mig att göra. För det verkar ju rofyllt.. För andra...:)

Pussen på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback