Dittan och dattan

Ja det verkar bli någon trend det här med oplanerade dagar. haha När jag trodde att jag hade allt under kontroll så ringde vikarieanskaffningen, de hade glömt att faxa in att de behövde en vikarie ikväll så jag ryckte ut med en halvtimmes tidsspel. Men det gick bra. (Var på Djupis) En tant blev så glad att hon kom med uttstäckta armar och gav mig en bamsekram! Hon hade visst frågat efter mig jättemånga gånger. Det värmer förstås i mitt hjärta, att jag får något tillbaka av allt det jag ger, av allt det som jag brinner för. :) Speciellt efter att ha fått "skit" av någon annan vårdtagare på det andra stället jag jobbar på. Jag vet ju att det inte är mot mig speciellt så, men det är ändå inte så kul, så otacksamt liksom. Så jag blev jätteglad av att se den tanten också.

Nu väntar jag på att Henke ska komma från huset, han är där och målar i garderoberna för fulla muggar. Imorgon är han ledig så vi ska förhoppningsvis fixa en massa då. Enda planerade jag har än så länge är huset och sjukgymnasten klockan 13. (Hon har ÄNTLIGEN fått kommit sig hem efter att ha blivit stannades av all flygkaos). Hopppas att hon vill ha kvar mig (som remisstränande) för annars vet jag faktiskt inte om jag kommer stanna kvar där. Det kostar ju! :P Fast jag har en månad gratis... Men jag skulle gärna fortsätta, det sitter inte i pengarna, utan i att jag vill ha en träningskompis... :( Och det finns ingen sådan! :( Sedan lockar det ju inte så mycket när vi närmar oss sommaren och man kan träna så fint ute själv. Gå härliga vår/sommar promenader... MMM, jag längtar riktigt!


Mmm... Jag drömmer mig bort. Här är vi i Bulgarien. Det var en grymt kul och härlig vecka mitt i allt inre kaos! Det var vi värda :) Jag sitter och drömmer var vi ska åka nästa gång... Det lutar nog åt Thailand för H har ju faktiskt aldrig varit där. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback