Är vi gamla eller? ;)

Ja, jag känner mig lite gammal när man har pysselkväll ihop ;) Ikväll har mina fina vänner Erika & Karin varit här. Vi har haft en riktig helkväll alltså med scrapbooking, lite middag, och te såklart! :) Myspys! Det MÅSTE vi göra fler gånger. Erika gjorde 23 julkort! (Lyllos hennes, jag vill också ha gjort de klara). Ska köpa lite julpyssel imorgon tänkte jag. Det sjuka är att Älvsbyn har bäst scrapgrejer, så vill dit! Känns besvärligt, men får se hur jag gör! Om jag kör dit bara för det så vill jag hälsa på någon, men vem kan på dagen? Kanske far förbi farfar igen :) Min älskade, underbara farfar!!

Iaf, så här ser det ut när vi pysslar ;) Jag hoppas få till ett bord jag kan hålla till på sedan i sovrummet... Kanske förblir en dröm till den dagen vi bor i hus, men vore helt, helt underbart! Tack, ni fina, för en toppenkväll! Det gjorde mig gott!



Godnatt!


Kommentarer
Postat av: emma

ha,ha, vilken röra på golvet:p har aldrig förstått mig på sånt där med scrapbooking, oerhört långtråkigt o jobbigt! är nog ingen pysselmänniska, ha,ha=) men önskar ibland man kunde sätta sig ned o göra sånt:p

2009-11-05 @ 23:27:56
Postat av: Erika

Tack för idag, det var verkligen jättemysigt!! :D favorit i repris snart igen? :) kramar!

Postat av: Sofie

Jodå jag hade kul, fast jag saknade Theo så mycket:) Ne inte är ni skyldiga nå, lokalen var gratis och grejerna till lekarna behövde vi inte alls lägga mkt pengar på :)



va händer i helgen då?

2009-11-06 @ 09:07:22
URL: http://sofiea85.blogg.se/
Postat av: anna

Det är precis sådär det ska se ut när man pysslar annars är det inte pyssel. hihi :)

2009-11-07 @ 16:16:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback