Min fristad?

Åh jag som skrev värsta harmoniska inlägget igår när jag var i Nystrand. Men det försvann -två gånger. Var uppenbarligen något serverfel för Anna hade också problem med hennes blogg igår.

Iaf, jag bestämde mig för att åka hem till mamma och sova över i tisdags. Vi gjorde tacos och åt tillsammans. Sedan hälsade vi på faster och kusinerna. Det var längesedan sist så det var kul! Sedan bjöd mamma mig på kulglass. (magen blev inte så nöjd nej, men den smällen fick jag ta senare). Just det ja, mamma hade också köpa den nya sommarchokladen. Har ni smakat den? Himmelskt gott luktar den! Dock tyckte jag den var lite för söt för min smak, men himla god är den ändå!

Senare den kvällen ringde min bror, han och Sandra ville jag skulle följa med ut och promenera med hundarna. Det säger jag ju inte nej till! Så vi gick en sväng med vildingarna och sedan tittade vi på hus på hemnet. Det var mysigt att sitta och titta tillsammans. Jag hoppas verkligen de blir pitebor en vacker dag. :) Jag blev helt lyrisk för det hade kommit 3 nya hus på djupviken! Dock måste jag behärska mig, inte riktigt än har vi ju tänkt hus. Men dyker verkligen "the one" upp så måste man ju slå till. (Därför vi måste hålla utkik) haha

Vid tolvsnåret begav jag mig hemåt och tänkte sova. Men så råkade jag öppna skåpet i mitt fd rum med en hel del av mina grejer kvar. Bland annat mina gamla dagböcker. Öppnade en och läste något i stil med "Idag kom vi på PIP att sno cigaretter av sin mormor. Hur kan man göra så"? Haha. Det var nog i sjuan det. Vi var nog minsann allt bra ordentliga som insåg att det var fel! Sedan stängde jag faktiskt boken och tänkte att där kan jag ju inte sitta hela natten. Och så hittade jag min babybok. Det stod i den att jag fått den av farmor, och att jag fått "min första bok", den heter så alltså, av morbror. Den skulle jag vilja ha/se! Glömde fråga mamma sedan morgonen efter om den. (Om du läser detta så kolla upp det NUUU) :)  Sedan tog jag mig faktiskt i kragen och försökte sova. Men istället kom tankarna. Men den här gången var det inte sådana där tankar man bara blir tokig av, utan det var mer, jag vet inte vad jag ska kalla tankarna. Men jag fick lite perspektiv på saker och ting, vad som är viktigt och kanske mindre viktigt. Jag kom på mig själv med att tänka att det är bara här jag kan tänka sådana tankar, det är väl lite av en fristad kanske man kan säga för mig.

Till slut somnade jag och vaknade upp till sol! Men då tänkte jag att mamma skulle ju väcka mig om det var sol, så det kunde detju  inte vara. Henke ringde halv tio och då sov jag! Jag blev arg och slängde på i örat på honom stackaren. Mitt morgonhumör är inte att leka med alltså ;) Sedan kom mamma upp och då var det bara att stiga upp. Men solen, den hade gått i moln. Sedan gjorde vi inte många knop innan det var dags att hämta farmor och följa henne till fotvården. Det var så mysigt att gå med henne! Det vill jag gärna göra fler gånger. (Gå promenader med henne alltså). Det kändes verkligen som att hon vissa stunder kände igen mig. Jag vet att hon inte vet VEM jag är, men att jag hörde ihop med henne på något sätt, det kände hon nog. För när jag skulle sätta mig och vänta utanför så såg jag hur hon började titta sig omkring oroligt, men då satte jag mig så hon kunde se mig, då blev hon lugn.

Sedan åkte vi hem, jag bytte till min bil, hälsade på Åsa och sedan Ylwa. Det var längesedan jag hälsade på henne också så vi hade mycket att prata om. Sedan brum, brum och hemma i Piteå igen.

Ja, det här inlägget blev inte alls lika harmoniskt som igår, men jag har lärt mig att KOPIERA INNAN DU PUBLICERAR! Hur svårt ska det vara att komma ihåg det egentligen?

Kommentarer
Postat av: maudsandberg

jag hittar inte det album du frågar efter har letat över allt du kanske har det /mamma

2009-06-23 @ 10:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback