Har du råd att inte säga hur det verkligen känns?

Hej och hå!
Bilderna blev kvar, som tur är :) Men nu har jag dem på dubbla diskar och ska skaffa dvd+r skivor så jag har allt där också. Vilken tur jag hade :)

Nu är jag själv igen, Henke åkte imorse. Känns tomt, fastän han i vanliga fall inte skulle vara hemma den här tiden :P


Igår var jag och Natta på bio och såg knowing. Henke dissade den totalt, men vi tyckte faktiskt den var värd att se. Den var bra, förutom de sista fem, tio minuterna kanske. Innan bion gick vi ut och åt på thai-garden, riktig lyxmiddag med efterrätt unnade vi oss. Sedan gick vi till den delen av Badhusparken som inte är stängd för renovering och fotade lite med hennes systemkamera. (I want the pics Natta) :) Sedan nötte vi lite guitarhero. Natta är typ proffs, hon tycker easy är för lätt så hon körde på medium. Jag testade medium, men det gick inte alls bra så det slutade med att jag hade easy och hon medium, och då var det ganska jämt mellan oss. haha :) Men det tar sig minsann! :)

Just ja, det råkade bli fest i lördags. När jag hade det som tråkigast och jobbigast så ringde Frida och frågade om jag var sugen, för det var hon. Och Peppe skulle vara hemma med Mira så jag kan ju inte svika en vän i nöd liksom. ;) Och vad hade jag gjort hemma? Skulle egentligen till Ä-byn men det blev så sent innan jag fick veta hur det blev och så blev Henke sjuk så han kunde inte följa nånstans, så då blev det fest istället med Frida. Det var kul! Sara P fixade mitt hår (Oj, så snyggt har jag nog aldrig haft mitt hår) Mitt hår är ju inte tjockt, men oj vad mycket hår det kändes som :) Sara älskade tydligen mitt hår, det var visst perfekt? Det tycker inte jag, alldeles för tunt och det känns som att det bara blir tunnare och tunnare för varje dag som går. Iaf, bilder kommer någon gång när jag fått tillbaka datorn. (Just ja, datorn kraschade när jag stoppade i min nya mp3spelare, så jag måste lämna in den idag). Orkar inte föra över nåt till Henkes dator direkt, så det kommer någon annan gång :)

Så sammanfattningsvis har det varit en tråkig helg, delvis, jobbig på ett sätt, men underbar på grund av allt det som jag ändå har gjort. I love my friends. <3 You bring out the best in me!

Det var allt jag har att säga för denna gång.


Ps. Det var inget fel på datorn, när Mats slog på den på firman så var den som ny igen. haha Komiskt, vi försökte slå på och av flera gånger under hela helgen, men den var alltid lika död. Mats har magiska fingrar helt enkelt. ;) Skönt. Dessutom mina vänner! Jag skulle stoppa i min nya mp3spelare i ryggsäcken och vad ligger i det minsta facket där? Min gamla kära, lilla, rosa vän -MIN IPOD! Så nu har jag ju två. Skulle säkert kunna lämna tillbaka den nya, eller sälja... Men jag har blivit så fäst vid den. Men det kan ju vara bra att ha två stycken? Den lilla om jag ska ut och springa eller så?  haha Eller på den långa tågresan? Så behöver jag inte vara rädd att batteriet ska ta slut, då har jag ju två? :p
Ajja, skönt att veta att jag är senil eller? Skönt att allt funkar nu igen som det ska! Bilderna på hårddisken, en funnen ipod och en ny mp3spelare, och en helt fungerade laptop! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback