Man behöver inte alltid va stark, man får finnas ändå!



Det går inte att beskriva helgen som varit. Det är för underbart för att ens kunna beskriva det halvbra och jag vet verkligen inte vart jag ska börja och jag vet inte hur ni ska kunna förstå. Men jag ger det ett gott försök. En stor eloge till er som orkar läsa vartenda ord.:)


23.20 ungefär, på torsdagkväll, efter en oerhört lång och jobbig väntan, speciellt sista timman, anlände Anna på Piteås busstation och jag fick krama om henne. :D Vi åkte hem åt lite för att få i oss salt, gick och lade oss och pratade bort halva natten. sånt är så härligt, prata bort de där jobbiga småtimmarna på dygnet. (och var alltså vaken när vi fick reda på att Michael Jackson dött. Sedan var vi till slut tvungen att sova för att orka upp när jag skulle upp och jobba 7.30-12. Efter jag jobbat så gjorde vi världens godaste fruktsallad för att sedan promenera ner till havet och ta premiärdoppet i havet för i år (och för första gången någonsin i bottenhavet för anna) STOLT vän är jag ;) She made it! Hon är värsta godkända norrlänningen nu, bara flytten hit som saknas. Sedan gick vi hem vid halv fem tiden för att försöka fixa världens godaste tacos också, men det går nog inte att slå den där förra gången, eller vad säger du Anna? Henke kom hem och käkade med oss också. Han var värsta gullig och hade köpt en liten norrländsk present till henne =)

Sedan gjorde vi oss festfina för att sedan kolla läget på Sjöbodan och så nattshoppade vi lite för att sedan gå tillbaka till Sjöbodan, dricka cider  och smirre under tiden sommarkvällens solsken sken på oss och vi fick lyssna på bra musik och bli inbjuden lite sådär VIP en trappa upp efter giget. ;) Det blev en lång mening det där ;) Förbandet började till spela till slut iaf och stämningen var på topp! Jag träffade två st jag jobbar med också, var kul, även om jag inte kände igen den ena. haha! (pinsamt, jag vet) Vi dansade såklart längst fram och sjöng med till alla låtar. Förbandet gillade oss, och alla andra på dansgolvet också. Det märktes ;) Jag var poppis i baren, haha. Fick köpa en öl till en snubbe och fick behålla växeln. Det tjänade vi på ;) Sedan såg hans polare när jag gav honom ölen och hans ansiktsuttryck går inte att beskriva och bara "VAAAA?!" och jag bara log lite snyggt och hejjade och gick stolt därifrån.;p Det var lite kul =)

Vi dansade till fångad av en stormvind tillsammans, och det är ett minne jag aldrig kommer glömma. Stämningen hela kvällen (för alla) verkade verkligen vara på topp och vi (iaf jag) var bara så glad, HELA tiden. Det var härligt. Ville vara i den känslan för alltid. Sent på kvällen började äntligen konserten och det var sååå härligt. "Du behöver inte alltid va stark, man får finnas ändå... Vad du än gör och vad du än tänker på...." Vi gick verkligen känna hur det känns att stå i centrum. haha Till slut tog natten slut och under tiden vi varit där inne hade solen både hunnit gå ner och upp. (den är bara nere drygt en timme här nu) Nästan midnattsol fortfarande, men nu går det tyvärr mot mörkare tidare... :( (Deprimerande? Jag VET) Efter lite underbart hemligt och ganska privat snack lämnade vi stället genom att åka hem alldeles nöjda och lyckliga i en cabb i sommarnattens solsken ;) Hur underbart får livet vara?

När vi kom hem så satte vi in alla bilderna från dagen i datorn för att titta på dem. Vi hade inte en tanke på att gå och lägga oss, men till slut var vi tvungna, det var ju en morgondag också. Vi somnade med lyckliga och glada minnen på näthinnorna. Det är så underbart att få dela något bra med en bra vän, som man vet uppskattar det minst lika mycket som en själv.


Lördagen steg vi upp ganska tidigt för vi skulle ut med båten med Thomas och Henke, vilket vi inte ångrade en enda sekund. Vi hämtade även upp Balton också. ;) Det var sååå sommar! Jag och Anna satt ute på fören och fick njuta av den underbara sommarsolen. <3 Vi stannade vid havsbadet för att köpa en glass. Värsta mysigt! Åt en ny dumleglass (såååå god) Sedan åkte vi ut till Sandskär där vi solade och badade och jagade varandra. Kan det bli mer sommar än så? Jo, tänkt för det kunde det. Den starkare halvan av gänget (Jag, Anna och Thomme) simmade även ut till en annan ö. Det var kallt, gjorde ont (hala onda stenar på den ön och i vattnet), men det var sååå värt det. Vi var så stolta och tycktes se Henke fota oss (som jag hade bett han göra innan vi gick iväg). När vi simmade tillbaka och är ungefär halvvägs in till land så utbrister Thomme "nu får vi nog skynda oss, kolla ovädret där bakom" Det var MÖRKA moln. När vi kom fram till Henke och Balton så dundrade åskan och blixtrar syntes till då och då. Vi bestämde för att skynda oss därifrån. Det roliga var att vi klarade oss undan regnet HELT. När vi väl kom fram till stan igen så var det sol och klarblå himmel igen :D Då bestämde vi oss för att traska runt Öjeby-marknaden. Lite mys sådär. (sådär somrigt ni vet) Köpte bara strumpor och plastfolie till min plastfoliemaskin. ;) När vi kom hem på kvällen var vi ganska slut så vi bestämde oss för att se en film, Bröllopsfajten, heter den så? Ganska kul film ändå. Sedan var vi sååå trötta så vi gick faktiskt och lade oss och pratade lite tills vi somnade och vaknade till en ny underbar sommardag...

...den dagen var alltså söndagen och då åkte vi till Storforsen. Värmen höll fortfarande i sig. Vi kunde inte ha mer tur med vädret. J Vi var där hela dagen, vi fotograferade en massa, solade och badade vid lagunen, åt lunch, och fortsatte sola lite på stenklipporna. Åh så mys det var! Sedan jagade vi isglass genom hela Älvsbyn, till slut hittade vi en i Lomtjärnsparken, men egentligen ville jag ha en Twister, men det fanns inte någonstans ALLS där. Sedan körde vi till Arnemark för att möta upp Henke och Jeppe som ville grilla med oss där, så det gjorde vi. Det var myspys! Sedan tog vi oss ett dopp i sjön där. (Betydligt varmare än i havet och storforsen) Det var skönt! Sedan hade vi tänkt spela minigolf men klockan blev för mycket för jag ville att Anna skulle fota över kyrkogården kl 21 när det sprutar vatten överallt. (det blev inte så coolt som jag trodde) så vi hade gott kunnat spela minigolf istället. Men det var mysigt med en liten promenad tillsammans. :) Den kvällen ville vi inte lägga oss (iaf inte jag) då skulle ju helgen vara över snart. :( Men till slut var vi tvungna, jag skulle ju jobba kl 7 och annas buss gick 06.40. Vi steg upp och det kändes sååå tråkigt att hon skulle åka. Dessutom åkte Henke iväg till Aitik igen, men han får semester på fredag :D Iaf, det kändes så vemodigt och ledsamt att krama henne och säga hejdå :( Men jag vet att vi snart kommer att ses igen snart och jag längtar redan så otroligt mycket. Jag saknar dig Anna!! <3

Vi har fått ut så otroligt mycket av den här helgen. Det känns som att hon var här mer än helg, men samtidigt har det gått så snabbt. Jag ville aldrig att helgen skulle ta slut. Jag är så glad för allt vi fått uppleva. Jag förstår inte hur vi ALLTID kan ha det så här himla underbart. Det spelar ingen roll vad vi gör, bara vi har varandra så klarar vi oss så himlanch bra! ÄLSKAR DIG ANNA!! <3

Bilder från helgen finns (det kommer att komma fler) på bilddagboken.
Http://saaris.bilddagboken.se


Åh, saknar allt så himla mycket! Ni förstår inte hur ensam jag har känt mig i veckan :( Nu är den snart över iaf! Och jag ser framemot maskeradfesten på lördag med temat "Ursäkta att jag är sen, men jag kommer precis från..."
Vi får återkomma senare med vad vi kommer med för ursäkt och vad vi är ;)

Puss & hej


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad fint du har skrivit sara!! Blir rörd ju :') Jag hade det så himla underbart med dig, fantastisk helg.. jag vet att jag sagt det många gånger redan men det är ju så! och jag förstår inte heller riktigt hur vi lyckas nå toppen varje gång, vad vi än gör! Men jag pratade med min faster idag om det här, och ommoss, och ja vissa är bara så att det spelar ingen roll vad, det bara passar så bra! ÄLSKAR DIG MIN VÄN!



Tacosen kanske aldrig slår första gången, den kanske är lite som vår första te stund tillsammans. Den går inte heller att slå :) <3



Vi måste ses jättesnart för jag saknar dig såååå!

Postat av: Anonym

och jag skulle kunna prata med honom om allt det där han berättade hur länge som helst.. så glad att du var med så att jag fick dela det med dig!

2009-07-01 @ 21:30:37
Postat av: Hanna

Gud vad fint!

känner att jag sakner er just nu!:)

2009-07-03 @ 13:01:25
URL: http://hannakindeberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback