Visa ditt rätta jag

När jag skulle börja skriva så var det enda ljud som hördes en djup suck... (förutom musiken jag lyssnar på då)
Jag ägnar min lördagskväll till att städa och tvätta. (Yes, nytt sköljmedel ska jag testa) Sedan ska jag till Frida kl nio när hon har slutat, för hon törs inte sova ensam i huset. :p Blir trevligt, fastän jag ska upp sex för att jobba kl sju.

Idag har jag köpt världens gulligaste cykellysen! Ska uppdatera någon gång med en bild. Henke frågade hur cykellysen kan vara gulliga, ni ska få se! Nu ska jag nämligen bli duktig och cykla nästan jämt till och från jobbet, och även på jobbet då mellan vårdtagarna. Börjar lite sent, när snart säsongen är över. :P Men ska faktiskt testa cykla när det kommer snö och halka också. Är många på jobbet som cyklar även vintertid, varför inte jag? :P Men jag orkar inte byta till några andra däck. (Finns även en på jobbet som inte orkar det, och det funkar för henne, så då kan det väl funka för mig)

Har inget vettigt att säga förutom att jag längtar efter ett visst telefonsamtal från en viss person :) Och att jag är glad att jag har vissa, även i mörka stunder. Det är vad vänskapen är för! Vet vilka som bryr sig och det känns bra.

det kommer en dag,
när allt du trodde var rätt
visar sitt rätta jag

Kommentarer
Postat av: anna

cykellysena vill jag se :)

sen hade jag ringt om farfar inte legat på sjukan, för nu var vi i stugan hela helgen och där är min täckning typ lika med noll om man inte är ute vid vägen :p

2008-09-08 @ 12:11:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback