Nu händer det saker!

Dags för uppdatering kanske...


Till Sassa: Tjorven mår finfint :) Hon gillade vår upptäcktsfärd ;)


Helgen har varit underbar. Maskeraden blev lyckad. (bilder finns i min bilddagbok för er som vet hur man hittar dit)
Fastän jag glömde mitt enda byxpar hos Karin så löste det sig. haha Men jag är bara såååå klantig! Men dagen innan hade jag och mamma varit på Mim. Det var 50 % på några jeans och jag hittade ett par som jag gillade jättemycket. Perfekt. Men i kassan så var det inte alls 50 %, jag hade valt från fel hylla. Men det blev dem ändå. Jag behöver verkligen byxor!

Idag har jag tagit lite höstbilder i Nystrand, men de blev inte alls lika bra som förra året. Men jag har också munchat med Emma (vårt eget uttryck). Pratade lite, åt middag och kladdkaka och sådär. Dock har jag blivit förkyld. snorig, nyser och har ont i huvudet och är allmänt seg. Trodde inte det skulle bli något av förkylningen när jag slutade ha ont i halsen i fredags. Jag & Henrik har tittat på två treor också. Vi gillade den på bottenplan mest, så mest troligt flyttar vi in i den 1 dec, eller tidigare. :) Henke känner nämligen de som har den nu och de har flyttat till hus!

Imorgon kommer mamma. Onsdag, eller torsdag kommer iaf Emma (som det lät när vi pratade iaf) kanske några till och så ska vi ha idolkväll hos mig. :) Nice, jag älskar när det händer saker!

Kommentarer
Postat av: Sass

åååh va hon är fin!! :)

2008-09-15 @ 19:41:48
Postat av: Anonym

kul att du hittade ett par jeans du gillade så! :D

2008-09-16 @ 09:28:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback