För att duga och räcka till

Helgen som var spenderades i Kåbdalis i en stuga med min älskade. :) Vi firade ett år tillsammans <3. Tänk vad tiden går! Det är helt sjukt alltså. ETT ÅR. Det känns som om det vore igår typ .:) Iaf, åkte slalom och myste mest. Sååå härligt att åka slalom igen! Men det kändes förstås inte bara lite i knäna, men jag överlever smärtan när jag får göra något jag älskar så mycket. <3



Igår, söndag, begav vi oss alltså hemåt igen. Jag hann förbi en liten favorittant i ä-byn och sedan åkte vi till Henkes pappa som fyllde hela 57 år! Grattis till honom!

Idag blev jag ledig. Vaknade klockan nio när telefonen ringde. "Dolt nummer". Tänkte det var vik-anskaffningen ändå, men det var från socialtjänsten i ä-byn. "Vad har jag nu gjort då?" Tänkte jag. :p Men det visade sig att hon såg i sina papper att jag ansökt om att få bli kontaktperson... (Hur länge sedan var det Karin? Som vi gick upp och sa det? Typ när vi gick ettan på gymnasiet?) Det var så skrattretande, tänk vad lång tid det tar. Hon blev snopen när jag sa att det där var gammalt och att jag redan är kontaktperson sedan två år tillbaka, typ. "Är det någon handläggare i älvsbyn som utrett dig då" ÖÖÖHH JAAAA! Ja, så kan det gå iaf!

Nu tvättar jag och försöker packa i flyttlådor. Jag är SÄMST på det, för jag orkar inte linda in varenda glas i papper. (Orkar inte linda in ETT ENDA glas, går det sönder så går det sönder tänker jag. Men jag fattar ju att det inte är smart. Men det tar ju sådan tid om jag skulle göra så!

Iaf, ska passa tvätten så det kanske är klart till tolv då jag ska till sjukgymnastiken och träna. Sjukgymnasten är på gymet då och hoppas träffa henne för jag har inte pratat med henne på flera veckor, hon vet till exempel inte att jag har sådär sjukt ont typ jämt nu! :/ Måste höra om jag alltid ska ha såhär, jag orkar det fan inte!


Åter till jobbandet då! På återseende!

Ps. förresten! Innebandyspelandet var grymt kul! Det måste vi göra om!

Kommentarer
Postat av: Anonym

låter så mysigt :) Grattis till ettårsdagen.. =)

2008-11-24 @ 12:04:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback