Stoppad av polisen

SÅ har jag fått visa körkortet för första gången! Det tog lite mer än 2 år! Och i Öjebyn i Piteå. haha Dock under lite pinsamma omständigheter. Jag skulle till Mosters lägenhet för att Frida var där och hämtade en massa kort. Och så körde jag för långt. Och så fick jag vända vid en busshållsplats typ. Och så kom det bilar så jag väntade och väntade. Sen körde jag då och så körde jag in på området där deras lägenhet är och så står jag still och pratar med Frida för att hon ska förklara vägen. SÅ kommer det en bil bakom mig. En svart vanlig bil :p Och jag blir ju såklart stressad och ska köra iväg. Dessutom försöker jag köra iväg på typ tvåans växel. Så jag får motorstopp flera gånger, sen kör jag iväg till deras hus. Och så följer bilen efter. Och jag säger till Frida:
"Bilen följer efter mig, har han lite att göra eller"  typ. Och så lägger vi på och hon ska komma. SÅ väntar jag och bilen står kvar. Sen går en snubbe ut och knackar på rutan. Jag öppnar dörren och kan tänka att jag såg ut som ett frågetecken. Och så visar han en polisbricka. haha Jag höll ju på att dö! Fattade först inte att det var en polis fast han hade brickan. Det klickade inte riktigt. Men så sa han "Jag skulle vilja se på ditt körkort" jag bara "javisst" och så ger jag honom det.  Det var då jag började fundera på vad fasen jag hade gjort. För jag måste ju ha sett skum ut. haha "Väntar du på någon eller?" Jag bara "Ja, hon ska bara hämta lite kort". haha Och så säger han nåt om att jag ska få blåsa. haha Och så går han iväg till civilbilen och Frida kommer. Jag bara "det var polisen" hon bara "ööh nää, det där är ingen polis" haha Och sen fattar hon också att det var en civilsnut. haha Så fick jag blåsa och jag bara "Är det här en sån som man ska dra in efter man blåst" han bara "nä, det är bara att blåsa tills det slutar pipa" haha. Sen fick jag köra iväg igen.

Så var det avklarat också. ;) Inte alla som blivit stoppad av en civilpolis mitt på ett lägenhetsområde. haha

Har varit och tittat på lägenheten i Piteå nu. Den var jättefin och mysig. Enda dåliga var tapeterna i köket, men det sa jag att jag isf var villig att betala själv. :p MEN, jag är femma i kön, av fem möjliga. Så vi får väl se. Ska ringa på fredag och fråga om någon har tackat nej, och säga att om jag skulle råka få den så tackar jag ja, för jag är inte hemma dagen dagen och tacka ja då... Så vi får väl se! Har ringt om jobb i Piteå också. Och ska ringa och säga upp denna lägenhet idag eller imorgon tror jag. Frida har lovat att om jag inte hittar nån lägenhet innan dess så får jag ha grejerna i hennes garage så kan jag bo hemma hos mamma och pappa tills jag hittar nån.... SÅ var det nästan bestämt också...

Sen kom jag på att jag är borta en dag mer än vadjag sagt till läraren från skolan. Och de uppgifterna har jag inte gjort. :P Men det ska jag inte ens säga nu... Jag får gå dit och höra när jag kommer hem. Orkar inte ta tag i det nu då jag äntligen trodde jag var klar!

Nu ska jag städa och sen kommer det lite vänner och ser film och så ikväll mest troligt!


Kommentarer
Postat av: Sas

shit va kul:) haha jag vill med bli stoppad.

2008-02-27 @ 15:08:07
Postat av: kicki

hahaha gumman! fyy vad det var roligt att läsa om ditt polis-äventyr ;) hahha, sööötnos!
vi måste höras innan du åker!
me love you! (L)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback