Glad!

  • Jag blev så glad av att träffa dig idag. :) Det är synd att vi inte kan träffas så ofta, men jag blev jätteglad att du kom förbi idag. Det glädjer mig att du tog dig den tiden till att träffa mig. Vill bara att du ska veta det, men det hoppas jag du redan vet. ;)

  • Igår fyllde pappa år. Mysigt att få träffa mamms och papps igen och även farfar. Min gullefarfar! <3 Konstigt när inte farmor är med bara. :( Blev bjuden på middag och hela fadderullan. =)
    Sedan blev det bowling med Erika. Det var längesen! Från början gick det bra för både hon och mig. Men efter det gick det bara utför. Sista slutade oavgjort, men annars vann Erika jämt. Trots att jag fick ovanligt många strikar. :p Sen hyrde vi en film. Dock var den asdålig. Den hette "You, me and Dupree".

  • Och nu har det hänt igen i Ä-byn. En taxichaffis död. När ska detta sluta? En sak är då säker. Det här har verkligen gjort mig till en trafiklydig människa. "Tur" att det inte var någon mer inblandad i denna olycka.

  • Äntligen har gallerian i Piteå öppnat. Måste dit på torsdag på tjejkvällen och förstöra lite pengar! Så mycket jag VILL HA!!

    Det var dagens lista det! Nu ska jag snart tillbaka till jobbet igen! Puss och hej!




Kommentarer
Postat av: Sassa

va härligt med gallerian! vilka affärer är de?

2007-09-25 @ 18:48:25
Postat av: carro

saknar dig hjärtat

2007-09-28 @ 21:06:01
Postat av: Powercarola

86% norrlännning! Haha

2007-09-29 @ 12:10:53
Postat av: Powercarola

86% norrlännning! Haha

2007-09-29 @ 12:10:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback