Grattis Sara 20 år!

Ja, så är jag 20 då. Känns ungefär som igår. Men dagen har faktiskt känts annorlunda. Stressig, först jobbet, sen skolan. Och så på lunchen dammsög jag, städade och bakade tårtan. haha Sen var kusin här och så åkte hon och farfar kom. Mamma & pappa, ena brorsan och hans flickvän och så Helena. (Andra brorsan hade ju fullt upp med sin födelsedag också, så vi ska ses nån annan dag) Har iaf  märkt vilka som verkligen har brytt sig om mig idag.(A) Tack för allt för ni vet vilka ni är! Sen blir det mer kalas i veckan då nån kompis kommer och brorsan. Och sen födelsedagsfest på lördag i Piteå, som kusin ska ordna (som present till mig, hade önskat mig det av henne) =)
Men dagen har ändå varit annorlunda, på ett bra sätt. Eller både på ett bra och ett dåligt sätt. Men jag har ju faktiskt mer att vänta. Jaja, får skriva mer sen. Tiden finns som inte just nu. Men tänkte bara visa att jag överlevt 20-års dagen. Sen går det bara utför ;)

Puss & hej!


Kommentarer
Postat av: johany

Grattis. Hann inte säga det på lektionen. hoppas du har haft en bra dag trots jobb och skola!

Postat av: Sofia

Men oj, har du fyllt 20? Tank vad lite man har koll pa har i England :P Grattis iaf! Hoppas du hade en toppendag och att helgens fest blir kanon!

2007-10-16 @ 14:12:00
URL: http://sofialundh.blogg.se
Postat av: Lill-Häggis

Älskade 20åring ;) Verkar som DIN dag varit underbaaaar! Det förtjänar du. Hoppas vi kan ses någonting snaaart!
Jag älskar dig (L)

2007-10-16 @ 19:09:59
URL: http://kristinh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback