Regn, regn & regn

Det var kul igår, blev lite studsmatta och lite bilder.. höhö .:)  Ni kanske får se nån grym bild någon gång i framtiden. ;) Sen såg vi en film, clueless hos K.. Hade redan sett den, men mindes typ ingenting av den. Men ändå kunde jag inte låta bli att somna efter typ halv filmen. :p

Det var så kort tid solen var framme. Nu är det regn, regn och regn igen. Blir så less!! Jag vill ju vara ute nu då jag är ledig!

Jag kan inte låta bli att tänka på olika saker idag. Som att när man vet att någon behöver ens hjälp, men att denna personen ändå inte verkar vilja prata med dig om det. Så då står du där med tomma händer och har ingen annans hand att stoppa dem i.  Och då vet du framförallt inte vad du ska göra för att hjälpa till. Då kanske du gör motsatsen istället och det är ju inte det som är ditt syfte. Då går du istället och oroar dig, så det inte blir bra för dig själv heller, snarare tvärtom.

Jag tänker också på en annan sak. Hur två stycken kan växa upp med varandra och vara ens ena "hälft" liksom. Åtminstone ens blod. Och så en dag vänder bara allt och den ena vill knappt se den andra. Trots att det är den ena som inte har gjort något, det är den andra. Säger rent ut. "Nej, det passar sig nog inte att ni följer med oss". Hur kan man göra så?
Jag skulle aldrig kunna göra så mot en som hade stått mig så nära.

Sen tänker jag också på alla personer som gör mitt liv så värdefullt. Ni vet vilka ni är. Älskar er!

SSSS

Kommentarer
Postat av: anna

Tråkigt med regn! Här har det regnat alla lediga dagar nu! Fast just för tillfället skiner solen och har gjort det ett tag faktiskt, det blåser bara väldigt mycket. Och jag pluggade nästan inget igår för jag var mest borta hela tiden så det måste jag göra nu,när solen äntligen är framme. Anna längtar till nästa helg!! Hoppas på bra väder då bara... ;)
Hoppas filmen ändå var bra, det lilla du såg ;)
Hoppas det ordnar sig med det andra du skrev, jag vet inte vad det handlar om men finns här om du vill prata!
Älskar dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback