Galen på riktigt?

Ibland funderar även jag på frågan ifall jag är galen på riktigt alltså. haha (A)

Åh, sköna sommaren är här!  Snart tar nästa årsklass studenten och när den tiden närmar sig så längtar man ju självklart tillbaka. Eller kanske inte tillbaka, men vissa stunder vill man ju uppleva om och om igen. Det finns så himla många fina minnen från studenttiden, så härliga, men också vemodiga. Jag önskar att jag insåg redan innan studenten hur himla stort, underbart det verkligen var. I alla fall, åter till vad jag tänkte skriva. (Jag vet inte vad det är med mig jag bara babblar på)

Jag och Emma slog ihop våra kloka huvuden igår med att smida en massa sköna planer på vad som ska hända i sommar och även här framöver och efter sommaren. Gick en skön promenad också. Och så satt vi på en bänk och pratade, så som bara vi kan göra. haha Kommer aldrig att glömma förra sommaren då vi seriöst satt ute på en bänk och i en busskur (!) i flera timmer till sent på natten/morgonen och bara surrade hela tiden. Åh, vilka underbara planer vi har! 

image78
I remember! :)

Har idag fått veta typ exakt hur jag jobbar i sommar. Det kan inte bli mer perfekt än så här! Långledig då jag ska till Öland och allt. :) Superb säger jag bara! Kommer nog att kunna vara ledig rallarsvängen trots allt också! :)

Imorgon är jag ledig och då ska jag hitta på nåt skoj med nån i det fina vädret. :) Ikväll har jag haft ont i magen, sådär superont som jag hade för exakt två veckor sedan. Men det gick över, som tur var. :) Nu ska jag slötitta på tv eller varför inte läsa min dunderunderbara bok. :)

Sleep well my friends.

Kommentarer
Postat av: carro

guud va bra att du har långledigt till öland!! nu är det snart bara 1 månad kvar.. nästan så man ska räkna ner.. hehe ses snart gumman! Kram älskar dig

2007-06-01 @ 15:04:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback