8 mars 2007

Hej svejs!

Haha, ni ska bara veta hur min dag igår var. Jätte tokstressig och allt var bara knas. Men det var rätt roligt ändå. Skulle i alla fall s-p-r-i-n-g-a ut med mina sopor för jag hade verkligen bråttom. Vad gör jag? Jo, just det. Du tänkte rätt. Jag ramlade. Och aj så ont det gjorde. Slog mig mest på rumpan och låret men det onda strålade liksom ut nedför benet. Tittar mig snabbt omkring så att ingen såg. haha S-p-r-a-n-g sedan mot soptunnorna för att föllfölja det jag ursprungligen skulle göra. (Aj så ont det gjorde att springa, men tänk om någon såg då jag ramlade, då kunde jag ju inte halta, och jag kunde ju inte gå då) haha Men senare så har jag inte ont i rumpan eller benet längre. Då är det LILLTÅN som helt plötsligt är knäpp. Det är inte kul. Har fortfarande samma bekymmer. Den liksom hugger till och så ilar det runt hela tån.. Jätte märkligt. För det gör bara ont då jag går, vissa gånger. Ja, helt mysko. Men hela situationen blev ju rätt komisk måste jag ju medge.


Har just fått den UNIKA bilden. Ååå, vad jag älskar den! Kicki, du ska bara veta. Du måste komma på msn snart så du kan få den. Vi är assnygga. ;) haha Wow säger jag bara. ;) Vilken dunderbild. Jag bara älskar den. Den är sååå unik!

Har pratat lite med Simone igår och idag. Vilken härlig människa du är. Vi får äga Skellefteå till sommarn på Stadsfesten. ;)
Pratat med Anna också. Sthlm here we come!


Nu är det snart bara ett dygn kvar till Sthlm! :) Har inte packat eller nånting. Och dessutom jobbar jag hela kvällen imorgon, så imorgon under dagen måste jag ta och bestämma mig vad jag ska ha på mig och framförallt vad jag ska ha med mig. Vill  nämligen inte ha så mycket packning med mig!


Rösta på Andreas Johnsson allihopa på lördag!  Do it! :D För min skull iaf. ;) Det blir nog tufft att slå The Ark, men jag hoppas! Hoppet är det sista som överger en. Glöm inte det.

Jag är trött!

Ååå, vad jag ser framemot Sthlm! Det ska bli så roligt. Vi kommer att göra det så speciellt. Det kommer att bli dunder. För vi har egentligen inga förväntningar. Därför kommer allt att bli super, som Sassa skulle säga. Hon är galen i ordet "super". :) haha

Ha det bra! Sköt om er väl!  / Sarisen


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja rösta på Andreas för min och Sassas skull med! då blir ju allt extra super om han vinner, och vi är där :D C ska läsa upp Sthlm juryns röster också, fast det vet du kanske redan! (jag läste det nyss) Ta hand om din tå nu, och glöm inte di själv!

2007-03-09 @ 16:20:49
Postat av: Natta

Hoppas ni hade de toppenkul i sthlm! :D

2007-03-11 @ 22:14:21
Postat av: Anonym

Hoppas det är bra nu efter fallet.. Inge bra det där med att ramla och göra sig illa, jag har testat så lita på mig..;)

2007-03-12 @ 10:28:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback