Nutid med framtid

Klockan

´
Efter en toppenskön kväll hos Erika i hennes lya ska jag snart krypa till kojs för att vara pigg och fräsch till imorgon bitti då jag ska jobba. Jobbar 11 timmar imorgon. (!) Hade iaf en skön kväll tillsammans med Erika, Karin, Helena och Linnea. (Som jag för övrigt inte träffat på JÄTTE länge eftersom hon flyttat till karlsKRONA för att bli arkitekt). Så det ni, jag känner en blivande arkitekt. (Hoppas jag får kompisrabatt sen ;) ) Pratade iaf riktigt tjejsnack och det behövdes. Hoppas bara att vår slalom tripp blir av snart, hoppas på nästa söndag? :) Och Linnea, ifall du läser detta, vilket jag hoppas på. Var verkligen jätte kul att se dig igen och hoppas att du kan se mina bilder på bilddagboken snart eftersom du fått vänner-lösenordet. Och så hoppas jag att Erika gör en snart, och alla andra också. För det är verkligen kul att se hur alla har det via bilder. Speciellt då många flyttar nu i den åldern vi är i. VI ska liksom vara vuxna nu tjejer. Har ni insett det? :) Men man blir aldrig för gammal för att vara barn. Man får inte glömma det lilla barnet inom sig.

Jag vet inte hur jag ska hinna allt. Vill resa först på en vanlig semestertripp, typ till Grekland, eller Egypten (det är ett land jag skulle vilja se och upptäcka). Sen skulle jag vilja ut och resa och typ jobba lite och åka lite vart man vill med nån kär kompis eller två. :) Sen komma hem och jobba ihop lite pengar och så flytta och kanske plugga till sjukgymnast? Hinner jag allt det? Fast jag hinner säkert ändra planer också. Men jag tror att man måste göra det man vill innan man börjar plugga för att sen få ännu mer inspiration till att VILJA plugga? Och så att man hinner vara säker på det man vill. Men för de som är säkra finns det ju inget problem, men jag tror att man måste hinna göra det man vill innan iaf. Jag hoppas jag hinner det. Och att jag får nån reskompis, för vill inte åka själv faktiskt. Mycket roligare att dela erfarenheten med nån kompis.

Ja, den som lever får väl se vad som sker med det. Ifall något av detta ens kommer att inträffa nån gång. :) Men klockan tickar som sagt.

Ska läsa "å andra sidan" nu av Marian Keyes. Har kommit 150 sidor in i boken, men vet inte riktigt om det är en bok för mig eller inte. Först var den jätte bra, sen började det handla om en annan person, Känns inte lika bra längre, men det kanske blir så att allt klarnar senare. Så man förstår varför det handlar om olika personer. Antagligen måste de ha nåt gemensamt? :)

Tack för ikväll gott folk!

Jag känner mig så lycklig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback