18 januari

25212-18
Var ute och fotograferade tidigare idag. :) Här ser ni lite av resultatet. =)

Idag är det prick ett år sedan jag fixade körkortet. =) Är ganska stolt för att jag tog det så snart efter jag fyllde 18 med tanke på att det var en hel del i skolan då också. :) Får vara glad att man tog det då också eftersom det senare blev fem års prävotid, men jag har bara två. ;)

Har varit ute och fotograferat lite idag. Haft en skön slappardag idag. Sett sista avsnittet av Gilmore girls boxen jag fick i julklapp. Rory tog studenten och då tänker jag på alla minnen från min egen student. Så vackert, sorgligt, vemodigt och underbart, på en och samma gång. Ett sånt tillfälle då alla känslorna kan komma på en och samma gång, fast efteråt. :) Har också hunnit prata i telefon idag. :) Med två hela personer. Tre om man räknar med en från jobbet. haha OCH som pricken över i:t så har jag gjort klart och skickat in rättkunskapen sen förra terminen. Så nu är jag kvitt allt som har med skola att göra. Nog för att det bara blev så jag läste enbart rättkunskap förra terminen, men det spelar ju ingen roll. ;)

Igår lämnade in bilen på Shell för byte av kamrem. (Så nu är det äntligen fixat så jag kan köra långa sträckor igen utan att vara rädd att bilen ska bli paj) Sedan var jag på arbetsförmedlingen och uppdaterade dem om min arbetssituation.  Sedan körde jag till Piteå (med mammas bil) och väl där satte jag mig i Fridas bil och vi körde till Willys i Luleå för att hamstra mat till henne och Peter och sedan hjälpte jag henne med att plugga. Men då kom lilla Emma med morfar, så då åt vi med dem och så lekte jag med Emma. Sen åkte de två iväg och jag och Frida fortsatte med pluggningen. Var hemma vid tolvslaget. :)  Glad att jag kunde bara till hjälp. :) Hon fick veta att hon inte fick förlängt studiestöd så hon måste vara klar med allt om två veckor typ :/ Håller tummarna för dig gumman!

Ja, nu vet ni vad jag har pysslat med idag! Mer vinterbilder som fotograferades idag går att se i  min bilddagbok. :)

Ha det bra alla mina vänner! Sköt om er och var rädda om varandra! Puss å hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback