1 februari

Hej och hallå!

Min slalomkväll blev inte av kan jag ju upplyse er om. Har fått hosta. Fick den i måndags typ, och har bara blivit värre. Har skaffat hostmedcin, men det verkar inte hjälpa så mycket. Har hört många som har likande som mig, och det tog tre veckor innan den var borta! Men vi får väl se.

Imorgon kväll åker jag till stugan med ALLA: :) Ska jobba först. Men Lördag blir det att åka med rälsbussen (efter inlandsbanan) till Jokkmokksmarknaden! Skönt att bara behöva hoppa på utanför stugan, rätt praktiskt faktiskt. :)  Ska bli riktigt kul. Pussa och krama Emma & Emil. (Därför jag måste vara frisk så jag inte smittar dem). Men egentligen ÄR jag frisk. Har ju "bara" hosta, men det är jobbigt. Ikväll har jag haft ont i huvudet på grudn av all hosta, men jag klagar inte, Det finns värre saker man kan råka ut för. Men jag var bara tvungen att få det ur mig. =)

Har jobbat lite grann i veckan också. :) Har gått bra ändå. På dagen är hostan inte lika jobbig med mig. Åker hem lördagkväll från stugan för att jobba söndag. Men egentligen vill jag vara i Haparanda den kvällen. :) Är nån på att fara så kan jag tänka mig att åka dit ändå, trots allt ;) Men annars får det faktiskt vara.

Längtar till jag får veta om lägenheterna! Snart kanske jag flyyytttar! Känns som att jag verkligen vill ta det steget nu. Utveckla livet typ :P Eller nåt åt det hållet. Ska i alla fall bli jätte roligt! Tänk om jag hinner flytta innan 23:e då Kicki kommer? ;) Då kan vi leva rövare som min pappa säger. :) haha

Over and out!

Kommentarer
Postat av: Karin

Hoppas det blivit bättre med hostan!! Det var ett barn på dagis som hade sån där jättejobbig hosta, lät inte kul :/
Så roligt att flytta! Vet du jag har blivit jättesugen på att flytta nu jag med! :D

2007-02-02 @ 10:00:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback