Ännu finns det hopp

Det här med tiden slår mig ofta nu. Det är rätt läskigt. När jag tar mig tid att tänka efter lite mer, så kan en del skrämmande tankar komma upp. Idag har jag insett en skrämmande tanke som jag faktiskt tror stämmer. Tänker inte dela med mig av vad den tanken är för något.

Jag håller fortfarande vid att det är inte lätt när det är svårt. Ibland blundar man från verkligheten, och det är inte bra. Men ibland kan det faktiskt vara lättare att blunda, men det kan vara fegt också. Och man får inte glömma det förflutna. Men man ska ändå leva i nuet. Det är svårt det där. Men det är det förlutna som är historia, och det förflutna tillsammans med nuet och framtiden bildar väl vårt liv? Var rädda om livet.

Vi måste vara rädda om varandra mina vänner. Man måste vårda vänskapen. Man måste ge och ta. Tänk att en dag vakna upp och inse att man försummat sina vänner? Det skulle inte jag vilja vara med om...


---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*

Sol ute, sol inne. Sol i hjärta, sol i sinne.

Det finns ju något som heter så. Ibland undrar jag om det stämmer eller inte. Men det kan nog ligga något i det... I alla fall ibland...

Idag måste jag plugga samhälls, filosofi, engelska och religion. Helst måste jag bli klar med allt det idag. Och sedan ta tag i de resteranade ämnena i veckan... Får väl se hur mycket jag hinner och hur mycket jag orkar med.

Har räknat ihop alla timmar jag har jobbat den här månaden. Det blev ganska många det. Och en storhelg och rätt många ob timmar. =) Härligt med lön måste jag medge. Synd bara att jag får den först i slutet av maj. Min första riktiga lön blir det väl också. Sommarjobb och reklamutdelning räknas inte med :p

Jag vill sååå mycket fara på en sista minuten resa... sååååååååå jätte mycket. Får väl se hur det blir med det. Men viljan hos mig finns då helt klart.

Jag ger allt.. Jag ger aldrig någonsin upp.. Det är mörkt, men ännu finns det hopp. När jag springer utan stopp.  Ja ännu finns det tid, så vad gör jag med mitt liv?

NU kallar pluggandet.

Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback